Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [News]: Δικαστές: Μέθοδοι φασιστικών καθεστώτων
[News]: Δικαστές: Μέθοδοι φασιστικών καθεστώτων

[News]: Δικαστές: Μέθοδοι φασιστικών καθεστώτων

Τι αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους
Για «μεθόδους που μετέρχονται φασιστικά καθεστώτα» κάνουν  λόγο σε κοινή ανακοίνωση τους η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων και η Ένωση Διοικητικών Δικαστών αναφερόμενες  στα δημοσιεύματα που αφορούν «στην  ιδιωτική ζωή ενός ανθρώπου, δικαστή εγνωσμένου  κύρους» . Οι Ενώσεις μιλούν ανοιχτά για «προσπάθεια εκβιασμού του Ανωτάτου Δικαστηρίου  στο οποίο εκκρεμούν μείζονος σημασίας υποθέσεις» με στόχο την ικανοποίηση άνομων επιδιώξεών της».
Επισημαίνουν δε πως «η άμεση αντίδραση της πολιτείας και κατεξοχήν της δικαιοσύνης στη δημοσιοποίηση στοιχείων της προσωπικής ζωής δικαστή του Συμβουλίου της Επικρατείας που τυγχάνει, όλως συμπτωματικά, εν προκειμένω να συμμετέχει και στη συνεδρίαση σχετικά με τη συνταγματικότητα των νομοθετικών παρεμβάσεων στο τηλεοπτικό τοπίο είναι αυτονόητα επιτακτική και αναγκαία». Και καταλήγοντας υπογραμμίζουν ότι «Ανεξάρτητα όμως από την έρευνα αυτή και το αποτελέσματά της η συντελεσμένη ήδη βάναυση προσβολή στα ήθη και στον πολιτισμό της χώρας, πρέπει να βρει την άμεση απάντησή της τόσο στον ποινικό νόμο όσο και στη συνείδηση των πολιτών».
 
Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής:
 
Οι δικαστές της χώρας παρακολουθούμε με αποτροπιασμό και εξαιρετική ανησυχία την κατάντια στην οποία διολισθαίνουν τα δημόσια ήθη.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!