Σάββατο, 15 Δεκεμβρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
16 °C 5 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
8 °C 0 kmh
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [News]: Ο Διευθύνων Σύμβουλος της T-Mobile πουλά το ρετιρέ του για 18 εκατ. δολ.
[News]: Ο Διευθύνων Σύμβουλος της T-Mobile πουλά το ρετιρέ του για 18 εκατ. δολ.

[News]: Ο Διευθύνων Σύμβουλος της T-Mobile πουλά το ρετιρέ του για 18 εκατ. δολ.

Το πολυτελές ρετιρέ του John Legere βρίσκεται στη Νέα Υόρκη στο Central Park West

Ο διευθύνων σύμβουλος της T-Mobile, John Legere, πουλάει το πολυτελές ρετιρέ του στη Νέα Υόρκη, που βρίσκεται στην αποκλειστική γειτονιά του Central Park West, για σχεδόν 18 εκατομμύρια δολάρια.

Το ρετιρέ, μέρος του κτιρίου Central Park West, το οποίο αποτελείται από 16 ορόφους, προστέθηκε πρόσφατα από στη λίστα του μεσιτικού γραφείου Compass Real Estate.

Ο Legere φαίνεται να προσπαθεί να βρει έναν αγοραστή για το διαμέρισμα του, και η τιμή αντανακλά την πολυτέλεια του σπιτιού. Το Φεβρουάριο, η Wall Street Journal ανέφερε ότι το ρετιρέ αξίζει 22 εκατομμύρια δολάρια, ωστόσο η τρέχουσα ζητούμενη τιμή είναι τα 17,96 εκατ. δολ., σχεδόν ακριβώς αυτό που το κατέβαλε ο Legere το 2015 όταν το αγόρασε.

Το διαμέρισμα εκτείνεται σε δύο ορόφους και περίπου 350 τ.μ. και διαθέτει τέσσερα υπνοδωμάτια και τέσσερα μπάνια, εκ των οποίων τα δύο από τα υπνοδωμάτια έχουν άμεση θέα στο Central Park.

Υπάρχει επίσης μια ιδιωτική βεράντα 150 τ.μ. που επεκτείνει το μήκος του κτιρίου και είναι προσβάσιμη από το καθιστικό, την τραπεζαρία και το κυρίως υπνοδωμάτιο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!