Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [News]: Διαβολικό ζευγάρι εραστών, γιατρός και νοσοκόμα, σκότωναν ασθενείς
[News]: Διαβολικό ζευγάρι εραστών, γιατρός και νοσοκόμα, σκότωναν ασθενείς

[News]: Διαβολικό ζευγάρι εραστών, γιατρός και νοσοκόμα, σκότωναν ασθενείς

Μεταξύ των θυμάτων τους και ο πρώην σύζυγος της νοσοκόμας

Ένα ζευγάρι διαβολικών εραστών, ένας γιατρός και μια νοσοκόμα στο νοσοκομείο του Σαρόνο, στην βόρεια Ιταλία, συνελήφθησαν και κατηγορούνται για την εκ προμελέτης δολοφονία πέντε ανθρώπων.

Οι Λεονάρντο Κατσανίγκα και Λάουρα Ταρόνι, φέρονται να προκάλεσαν τον θάνατο τεσσάρων ασθενών στο νοσοκομείο του Σαρόνο από το 2012 μέχρι το 2013. Ενώ δολοφόνησαν και τον πρώην σύζυγο της Ταρόνι το 2013, εκτός νοσοκομείου.

Η όλη έρευνα ονομάσθηκε από την ιταλική δικαιοσύνη “’γγελοι και δαίμονες” και ξεκίνησε το 2014 έπειτα από καταγγελία νοσηλεύτριας που είχε αντιληφθεί τις ύποπτες κινήσεις του ζευγαριού.

Ο γιατρός κατηγορείται για χορήγηση ενδοφλεβίως υπερβολικών δόσεων φαρμάκων στους τέσσερις ασθενείς. Οι υπερβολικές δόσεις των φαρμάκων προκάλεσαν τον θάνατο των τεσσάρων ηλικιωμένων. Ο Κατσανίγκα και η Ταρόνι κατηγορούνται ότι δολοφόνησαν με τον ίδιο τρόπο και τον σύζυγο της νοσοκόμας: του χορήγησαν για μακρά χρονική περίοδο φάρμακα σε πολύ υψηλή δοσολογία, τα οποία εξασθένησαν τον οργανισμό του και τον οδήγησαν στον θάνατο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!