Σάββατο, 20 Απριλίου 2019
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [News]: «Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν, από τώρα, να προσβάλει ούτε τον Τρύφωνα ούτε τη Σάσα»
[News]: «Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν, από τώρα, να προσβάλει ούτε τον Τρύφωνα ούτε τη Σάσα»

[News]: «Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν, από τώρα, να προσβάλει ούτε τον Τρύφωνα ούτε τη Σάσα»

Απασφάλισε ο δημιουργός του τραγουδιού «Ο γιος του Σουλτάνου»

Την προηγούμενη εβδομάδα, η Σάσα Μπάστα ένωσε τις δυνάμεις της με τον Τρύφωνα Σαμαρά και οι δυο τους έφτιαξαν τον «γιο του Σουλτάνου» . Το νέο τραγούδι τους όμως δεν είχε την αναμενόμενη αποδοχή από όλους και τα αρνητικά σχόλια ήταν πολλά. Ο δημιουργός του τραγουδιού, Μάριος Χαπέρης, μέσω μιας ανάρτησης στο προσωπικό του προφίλ στο facebook ξέσπασε κατά όσων σχολιάζουν αρνητικά τη Σάσα Μπάστα και τον Τρύφωνα Σαμαρά.

Η ανάρτηση του Μάριου Χαρπέρη αναφέρει:

«Κάθομαι και παρακολουθώ εδώ και 1 βδομάδα δημοσιογράφους, άτομα σε πάνελ εκπομπών και γενικά άτομα του χώρου, να σχολιάζουν το τραγούδι και την συνεργασία του Τρύφωνα Σαμαρά με τη Σάσα. Ένα τραγούδι και μια παραγωγή καθαρά δικιά μου. Καταρχάς να αναφέρω πως αυτός ήταν και ο σκοπός μου μέσα από αυτή την συνεργασία. Το να σχολιαστεί. Είτε θετικά είτε αρνητικά. Άρα ο πρώτος στόχος ήδη επιτεύχθηκε.

Δεύτερο, η κριτική από την στιγμή που εκτίθεσαι είναι αποδεχτή. Και τα αρνητικά και τα θετικά. Η προσβολή όμως όχι. Αν πιστεύουν κάποιοι που κάθονται σε μια καρεκλίτσα σε ένα πάνελ (σήμερα είστε αύριο δεν είστε) ότι ο Τρύφωνας και η Σάσα δεν ήτανε και δεν είναι απόλυτα συνειδητοποιημένοι για το αποτέλεσμα και τον ντόρο που θα γινότανε τότε γελιέστε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!