Δευτέρα, 27 Μαΐου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [News]: «Δεν μιλάμε πλέον για πολιτικούς, μιλάμε για πολιτικά “γενόσημα”»
[News]: «Δεν μιλάμε πλέον για πολιτικούς, μιλάμε για πολιτικά “γενόσημα”»

[News]: «Δεν μιλάμε πλέον για πολιτικούς, μιλάμε για πολιτικά “γενόσημα”»

Ο επικεφαλής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, αφού τόνισε πως το κόμμα του ήταν το «αναγκαίο καλό»

«Δεν μιλάμε πλέον για πολιτικούς, μιλάμε για πολιτικά “γενόσημα”» τόνισε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος από την Καρδίτσα συμπληρώνοντας πως «οι Έλληνες πολίτες, λοιπόν, έχουν να επιλέξουν εάν θέλουν να ψηφίσουν “γενόσημα” για εκπροσώπους τους στην Ευρωβουλή».

Αν θέλουν να επιλέξουν για εκπροσώπους τους, ανθρώπους από την κοινωνία, ή κάποιους όπως ο “Thanassis” του διαφημιστικού μας spot που θα εκτελούν τις εντολές των μεγάλων της Ευρώπης, θα κάνουν κωλοτούμπες και θα παίρνουν ψίχουλα από το χέρι της Μέρκελ, δίνοντας τα χρήματα του ελληνικού λαού».

Ο επικεφαλής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, αφού τόνισε πως το κόμμα του ήταν το «αναγκαίο καλό», πρόσθεσε ότι «η σταθερότητα είναι στο χέρι μας. Εμείς φέραμε τη σταθερότητα, χάρη στην ψήφο του ελληνικού λαού και κάναμε κυβέρνηση. Αν ο κ. Τσίπρας έκανε κυβέρνηση, το οφείλει σε εμάς. Αν έγινε πρωθυπουργός, το οφείλει σε εμάς. Διαφυλάξαμε τις συντάξεις, δώσαμε τα αναδρομικά, τον 13ο μισθό. Αν αρχίσαμε να έχουμε κάποιες παροχές προς τον κόσμο με τη μείωση του ΦΠΑ, δεν είναι επιτυχία του κ. Τσίπρα.

Είναι, γιατί οι Ανεξάρτητοι Έλληνες διασφαλίσαμε τη σταθερότητα, βάζοντας τις δικές μας “κόκκινες γραμμές” και αποχωρήσαμε όταν αυτές έσπασαν με την προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών, για την οποία ερωτώ από κάθε πόλη τον κ. Μητσοτάκη: ποια είναι η θέση της Νέας Δημοκρατίας που δίνει το όνομα της Μακεδονίας erga omnes; Τι διαφορά έχει από τον ΣΥΡΙΖΑ και τον κ. Κοτζιά; Καμία διαφορά».

Μιλώντας για τη στάση των ΑΝΕΛ στο συγκεκριμένο θέμα ο κ. Καμμένος, τόνισε: «εμείς λέμε “όχι” στην παράδοση του όρου “Μακεδονία”, παλέψαμε γι’ αυτό μέσα από την κυβέρνηση.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!