Παρασκευή, 19 Απριλίου 2019
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [News]: «Δεν είπα εγώ, καλύτερα που πέθανε η Αλίκη Βουγιουκλάκη, αλλά η μαμά της»
[News]: «Δεν είπα εγώ, καλύτερα που πέθανε η Αλίκη Βουγιουκλάκη, αλλά η μαμά της»

[News]: «Δεν είπα εγώ, καλύτερα που πέθανε η Αλίκη Βουγιουκλάκη, αλλά η μαμά της»

«Με το κόψε-ράψε, έμοιαζε ότι τα είπα εγώ»

Σε μια συνέντευξη – ποταμό, με μια γοητευτική αφήγηση, η Ροζίτα Σώκου καταφέρνει να καθηλώσει όποιον την ακούει, μιλώντας χωρίς φόβο και με πολύ πάθος για πρόσωπα που η ίδια γνώριζε πολύ καλά.

Η κριτικός θυμήθηκε την Αλίκη Βουγιουκλάκη , αναφέρθηκε στο ταλέντο της αλλά και στην έκφραση που της χρέωσαν μετά από «κόψε-ράψε».

«Δεν θα ξεχάσω πως έπαιζαν για ώρες ότι εγώ είπα “καλύτερα που πέθανε η Αλίκη Βουγιουκλάκη”. Αυτή τη φράση λοιπόν δεν την είχα πει εγώ, αλλά η μαμά της, η κυρία Έμυ, παρουσία του Τέλη Ζώτου. Συγκεκριμένα μας είχε πει: “Η κόρη μου θα υπέφερε τόσο πολύ όταν θα έβλεπε γερασμένο το πρόσωπο της στον καθρέφτη, που καλύτερα που πέθανε”. Κι όμως, με το κόψε-ράψε, έμοιαζε ότι τα είπα εγώ. Για την Αλίκη μπορώ να σας πω ότι το σπουδαίο ταλέντο της το είχα καταλάβει πολύ νωρίς, όταν την είδα στα πρώτα της βήματα στο Εθνικό Θέατρο να παίζει Μολιέρο. Και πραγματικά είχε μεγάλο ταλέντο.

Και μια φορά στη ζωή της αποφάσισε να παίξει κάτι εξαιρετικό, που ήταν η Φιλουμένα Μαρτουράνο. Το έργο αυτό το είχα δει προηγουμένως στην Ιταλία από τον Εντουάρντο ντε Φιλίπο, ο οποίος το είχε γράψει για την αδερφή του.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!