Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [News]: Ο Χάρης Θεοχάρης… εκπαραθυρώθηκε από το κόμμα που (συν)ίδρυσε!
[News]: Ο Χάρης Θεοχάρης… εκπαραθυρώθηκε από το κόμμα που (συν)ίδρυσε!

[News]: Ο Χάρης Θεοχάρης… εκπαραθυρώθηκε από το κόμμα που (συν)ίδρυσε!

Παρελθόν από τη Δημοκρατική Ευθύνη ο ανεξάρτητος βουλευτής

Εκτός της πολιτικής κίνησης που ο ίδιος ίδρυσε (!) πριν από τρεις μήνες βρίσκεται πλέον ο ανεξάρτητος βουλευτής Χάρης Θεοχάρης.
Ο πρώην βουλευτής του Ποταμιού είχε ανακοινώσει τον περασμένο Ιούλιο σε συνέντευξη Τύπου την ίδρυση της Δημοκρατικής Ευθύνης, μαζί με τον πρώην υπουργό Αλέκο Παπαδόπουλο, κάνοντας λόγο για μια νέα πολιτική κίνηση, με στόχο να προκύψει ένα κόμμα χωρίς άρρωστους μηχανισμούς, χωρίς υποχρεώσεις στα συμφέροντα, χωρίς υποχρεώσεις στο «ένδοξο» παρελθόν, χωρίς φόβο για ρήξεις, χωρίς βαρωνίες, οικογενειοκρατίες, εξουσιολατρεία ή ιδεοληψίες.
Ωστόσο, τρεις και κάτι μήνες μετά ο ανεξάρτητος βουλευτής αποτελεί παρελθόν για τη Δημοκρατική Ευθύνη, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η πολιτική κίνηση, με αφορμή τη διαφωνία του όσον αφορά τις συνεργασίες με άλλα κόμματα, μία διαφωνία που σύμφωνα με την κίνηση είναι ανύπαρκτη μέχρι σήμερα.
Στην ανακοίνωσή της, η Δημοκρατική Ευθύνη αναφέρει:
Ο Χάρης Θεοχάρης προσπάθησε να επικαλεστεί μία ανύπαρκτη μέχρι σήμερα διαφωνία περί συνεργασιών με άλλα κόμματα, προφανώς για να ακολουθήσει τη δική του πορεία. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στις επόμενες αναζητήσεις του και τον ευχαριστούμε για τη μέχρι τώρα συμμετοχή του.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!