Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [News]: Η BMW δημιουργεί το υπόβαθρο για την Οδηγική Απόλαυση στο μέλλον
[News]: Η BMW δημιουργεί το υπόβαθρο για την Οδηγική Απόλαυση στο μέλλον

[News]: Η BMW δημιουργεί το υπόβαθρο για την Οδηγική Απόλαυση στο μέλλον

Οι μετακινήσεις του μέλλοντος

Πώς θα μετακινούμαστε το μέλλον; Το BMW Group Design ήδη προετοιμάζει το έδαφος για την εμπειρία της Γνήσιας Οδηγικής Απόλαυσης (Sheer Driving Pleasure) στο μέλλον. Οι καινοτόμοι τομείς Αυτόνομης Οδήγησης, Συνδεσιμότητας, Εξηλεκτρισμού και Υπηρεσιών (Autonomous Driving, Connectivity, Electrification & Services (ACES)) ανοίγουν το δρόμο για νέες ευκαιρίες και εμπειρίες και ταυτόχρονα, προαναγγέλλουν μία επαναστατική αλλαγή στη βιομηχανία αυτοκινήτου.

Το Group θεωρεί τη σχεδίαση κινητήρια δύναμη για το μέλλον: Αυτή δίνει μορφή σε καινοτομίες και υπόσταση σε τεχνολογίες. Η σχεδίαση έχει επίσης τη δύναμη να υπερβαίνει τα όρια του εφικτού και να κάνει πραγματικότητα φιλόδοξες ιδέες. Είναι κάτι το οποίο έχει επιβεβαιώσει η γερμανική εταιρία με την πρώτη X5, που εγκαινίασε την κατηγορία SUV, με το iDrive Controller, που δίνει το παρών σε όλα σχεδόν τα οχήματα σήμερα με κάποιο τρόπο, και με τα ηλεκτρικά της μοντέλα.. Όλα ήταν τα πρώτα στο είδος τους και στιγμάτισαν τον κόσμο του αυτοκινήτου.

Στο μέλλον, οι οδηγοί θα μπορούν να επιλέγουν αυτόνομη (EASE Mode) ή ενεργή οδήγηση (BOOST Mode). Τα προγράμματα EASE και BOOST αποτελούν τη βάση για τη σχεδίαση όλων των μελλοντικών BMW. Με λίγα λόγια, το concept είναι: “EASE your Life – BOOST your Moment”.

Οι εμπειρίες EASE και BOOST αποτυπώνουν τις φιλοδοξίες του Group Design και αποκαλύπτουν τη φιλοσοφία των μελλοντικών προϊόντων: Σχεδίαση δεν σημαίνει μόνο επιλογή σχημάτων και γραμμών, ενώ το αυτοκίνητο δεν είναι απλά ένα “όχημα”. Μπορεί να είναι ένας χώρος για χαλάρωση, επικοινωνία, ψυχαγωγία και αυτοσυγκέντρωση.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!