Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [News]: Η BMW ανακαλεί μοντέλα Χ6 και Χ6Μ
[News]: Η BMW ανακαλεί μοντέλα Χ6 και Χ6Μ

[News]: Η BMW ανακαλεί μοντέλα Χ6 και Χ6Μ

Για επισκευή της βάσης ISOFIX παιδικού καθίσματος

Η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας ανακοίνωσε, ότι η εταιρεία BMW Hellas AE, Γενικός Αντιπρόσωπος Εισαγωγέας και ∆ιανομέας των αυτοκινήτων BMW στην Ελλάδα, εκτελεί πρόγραμμα ανάκλησης μοντέλων Χ6 και Χ6Μ.

Η ανάκληση αφορά σε 160 οχήματα, παραγωγής από Σεπτέμβριο 2013 έως Νοέμβριο 2019, στα οποία απαιτείται να γίνει επισκευή της βάσης ISOFIX παιδικού καθίσματος. Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.

Οι ιδιοκτήτες των προς ανάκληση οχημάτων θα ενημερωθούν εγγράφως με προσωπική επιστολή, ώστε να επισκεφθούν το δίκτυο επισήμων εμπόρων και εξουσιοδοτημένων επισκευαστών της BMW Hellas ΑΕ, προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις, οι ιδιοκτήτες/κάτοχοι οχημάτων, παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με το δίκτυο επισήμων εμπόρων και εξουσιοδοτημένων επισκευαστών της BMW Hellas AE, ή με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο τηλέφωνο 210 9118000 από 09.00-17.00 καθημερινά, ή ακόμη να επισκεφθούν το site www.bmw.gr.

Σχετικά Tags
BMW

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!