Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [News]: Bartesera, υποδέχεται τη νέα σεζόν πιο ανανεωμένο από ποτέ
[News]: Bartesera, υποδέχεται τη νέα σεζόν πιο ανανεωμένο από ποτέ

[News]: Bartesera, υποδέχεται τη νέα σεζόν πιο ανανεωμένο από ποτέ


Ένα από τα πιο καθιερωμένα all day στέκια στο κέντρο της πόλης (εντός της στοάς Πραξιτέλους) που δεν επαναπαύεται ποτέ. Αυτό είναι το Bartesera και γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο το αγαπάμε. Χωρίς να δρέπει τις δάφνες του, απολαμβάνοντας απλώς την επιτυχία και την αποδοχή του κόσμου, κάθε φορά μας δίνει και μία ακόμη αφορμή για να συνεχίζουμε να το ξεχωρίζουμε και να το συγκαταλέγουμε πάντα στις πρώτες μας επιλογές.

Αυτή τη φορά, λοιπόν, και για τη νέα σεζόν μας υποδέχεται στον άκρως ανανεωμένο εσωτερικό του χώρο, ο οποίος εμπνέει μια οικειότητα και ζεστασιά, που σε πολλές περιπτώσεις μας θυμίζει εκείνη του σπιτιού μας. Με πιο ζεστά χρώματα και ατμόσφαιρα που σε «αγκαλιάζει» αμέσως, η urban exotica αισθητική φιλοσοφία του μας αρέσει και μας κάνει να το επισκεπτόμαστε όλο και πιο συχνά. Τέλος, οι vintage αναφορές δένουν ιδανικά με το όλο περιβάλλον, όπου ο καφές, το ποτό ή το κρασί με τους φίλους αποκτούν, πλέον, το δικό τους κλασικό, πια, στέκι.

Αδιαμφισβήτητος πρωταγωνιστής του χώρου η urban exotica αυλή γεμάτη με καταπράσινα φυτά κάτω από το αίθριο, η οποία με τον ατμοσφαιρικό φωτισμό το βράδυ γίνεται σημείο αναφοράς για τους λάτρεις του κέντρου με ακούσματα που χαρακτηρίζονται για τις “μαύρες” επιρροές soul, funk, africa αλλά και τα ψήγματα ηλεκτρονικής, να “ντύνουν” μουσικά το χώρο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!