Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [News]: Αύριο η νέα διάσκεψη του ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες
[News]: Αύριο η νέα διάσκεψη του ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες

[News]: Αύριο η νέα διάσκεψη του ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες

Κατατέθηκαν νέες προσφυγές από τους τηλεοπτικούς σταθμούς

Στην τρίτη κρίσιμη διάσκεψή της προχωρά αύριο η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας, η οποία καλείται να κρίνει την συνταγματικότητα ή μη του νόμου Παππά για τις τηλεοπτικές άδειες.

Την περασμένη Παρασκευή η κεκλεισμένων των θυρών διάσκεψη της Ολομέλειας ολοκληρώθηκε χωρίς οι 31 δικαστές να ψηφίσουν επί του παραδεκτού, του βασίμου και του εννόμου συμφέροντος των τηλεοπτικών σταθμών το οποίο τέθηκε στην πρώτη φάση της συζήτησης. Οι πληροφορίες θέλουν κατά τη διάρκεια της διάσκεψης να ετίθεντο διαρκώς νέα παράπλευρα νομικά ζητήματα, ενώ δεν έλειψαν και οι στιγμές έντασης.
Στην περίπτωση, πάντως, που η ψηφοφορία ξεπεράσει τον σκόπελο των τριών σημείων, στη συνέχεια η Ολομέλεια θα μπει στην ουσία της υπόθεσης που αφορά το θέμα της συνταγματικότητας.
Την ίδια ώρα, νέες αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων έχουν καταθέσει οι τηλεοπτικοί σταθμοί Αlpha, ΣΚΑΙ, ’λτερ Έγκο και η  Κυπριακή εταιρεία  «Ανεξάρτητος Τηλεοπτικός Πάροχος Περιεχομένου» (ITV CP).  Οι αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων επικεντρώνονται τα πόθεν έσχες των διαγωνιζομένων, ενώ υποστηρίζεται ότι έγινε προσπάθεια από διαγωνιζόμενο να ανέβει όσο μπορεί το τίμημα των αδειών.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!