Παρασκευή, 6 Δεκεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [News]: H Arrow Racers στους τελικούς του «F1 in Schools 2019»
[News]: H Arrow Racers στους τελικούς του «F1 in Schools 2019»

[News]: H Arrow Racers στους τελικούς του «F1 in Schools 2019»

Πρόκειται για τον μεγαλύτερο διαγωνισμό τεχνολογίας στον κόσμο

Η ομάδα Arrow Racers είναι η μία από τις τρεις σχολικές ομάδες που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του διαγωνισμού «F1 in Schools» που θα διεξαχθεί 22 – 27 Nοεμβρίου 2019 στο Άμπου Ντάμπι, την ίδια εβδομάδα με το Grand Prix της Formula 1 .

Τι είναι το «F1 in Schools»;

Το «F1 in Schools» είναι ο μεγαλύτερος διαγωνισμός τεχνολογίας στον κόσμο και ένα από τα πιο ολοκληρωμένα εκπαιδευτικά προγράμματα για την ενίσχυση του ενδιαφέροντος των μαθητών στις Φυσικές Επιστήμες, Νέες Τεχνολογίες, Μηχανική και Μαθηματικά.

Κάθε ομάδα καλείται να σχεδιάσει και να κατασκευάσει ένα αεροδυναμικό αμαξίδιο–μινιατούρα από πολυουρεθάνη, το οποίο κινείται με την πυροδότηση μιας αμπούλας πεπιεσμένου αέρα που προσαρμόζεται στο πίσω μέρος του. Το αμαξίδιο συναγωνίζεται σε αγώνες ταχύτητας με τα αμαξίδια των άλλων ομάδων που συμμετέχουν στον διαγωνισμό. Επιπλέον, κάθε ομάδα πρέπει να δημιουργήσει ένα σύνθετο επιχειρησιακό πλάνο με συγκεκριμένες ενέργειες, προθεσμίες και κατανομή αρμοδιοτήτων μεταξύ των μελών της, για την εύρεση των απαιτούμενων πόρων μέσω χορηγιών, την προβολή της ομάδας στο διαδίκτυο, την κατασκευή εκθεσιακού περιπτερού για τον διαγωνισμό και άλλα.

Ποιοι είμαστε;

Η ομάδα μας Arrow Racers έχοντας διακριθεί στους Εθνικούς Τελικούς του διαγωνισμού «F1 in Schools», αποτελεί έναν από τους πλέον δυναμικούς συμμετέχοντες του παγκόσμιου διαγωνισμού, με γερά θεμέλια και στόχους αντάξιους των ικανοτήτων των μελών της, έχοντας ως μοναδικό σκοπό να ξεχωρίσει και να κάνει την Ελλάδα υπερήφανη στους Παγκόσμιους Τελικούς.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!