Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
31 °C 3 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
29 °C 3 kmh
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [News]: Αποφυλακίστηκε ο πρώην πρόεδρος του «Ερρίκος Ντυνάν» Ανδρέας Μαρτίνης
[News]: Αποφυλακίστηκε ο πρώην πρόεδρος του «Ερρίκος Ντυνάν» Ανδρέας Μαρτίνης

[News]: Αποφυλακίστηκε ο πρώην πρόεδρος του «Ερρίκος Ντυνάν» Ανδρέας Μαρτίνης

Για λόγους υγείας, αφού πέρασε 15 μήνες στη φυλακή

Αποφυλακίστηκε για λόγους υγείας ο πρώην πρόεδρος του «Ερρίκος Ντυνάν», Ανδρέας Μαρτίνης, μετά από 15 μήνες στη φυλακή.

Το πράσινο φως για να ανοίξει η πόρτα της φυλακής για τον Ανδρέα Μαρτίνη άναψε με διάταξη του ο ανακριτής κατά της διαφθοράς, Ν. Τσιρώνη, με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα οι οποίοι έκριναν πως δεν είναι ύποπτος φυγής.

Στον πρώην πρόεδρο του «Ερρίκος Ντυνάν» επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα και της εμφάνισης του δύο φορές το μήνα σε Αστυνομικό Τμήμα.

Μετά από 15 μήνες προσωρινής κράτησης ο κ. Μαρτίνης αποφυλακίστηκε για λόγους υγείας ενώ κρίθηκε ότι δεν είναι ύποπτος φυγής. Ο Ανδρέας Μαρτίνης κατέθεσε την αίτηση για την αποφυλάκιση του στις 31 Ιουλίου, αμέσως μετά την συμπληρωματική του απολογία για τις δυο υποθέσεις που κατηγορείται , στη διάρκεια της οποίας, σύμφωνα με πληροφορίες έδειξε διαθεση συνεργασίας με τις αρμόδιες αρχες.

Πάντως, ο κ. Μαρτίνης φέρεται να είναι καταβεβλημένος λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει καθώς, σύμφωνα με πληροφοριες ,πιστοποιήθηκε από έγγραφα του ΚΕΠΑ, τα οποία αναφέρουν πως έχει αναπηρία άνω του 75% και τέθηκε υπό ιατρική παρακολούθηση στο σπίτι του.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!