Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [News]: Αποφυλακίστηκε με όρους, συνεργός του παιδεραστή Μαρκ Ντιτρού
[News]: Αποφυλακίστηκε με όρους, συνεργός του παιδεραστή Μαρκ Ντιτρού

[News]: Αποφυλακίστηκε με όρους, συνεργός του παιδεραστή Μαρκ Ντιτρού

Ο Μισέλ Λελιέβρ είχε καταδικαστεί για την απαγωγή πολλών από τα θύματα του διαβόητου εγκληματία

Η βελγική δικαιοσύνη αποφάσισε σήμερα να αποφυλακιστεί υπό όρους ένας συνεργός του Μαρκ Ντιτρού, ο οποίος το 2004 είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 25 ετών για τη συμμετοχή του στην απαγωγή και την κατακράτηση πολλών από τα θύματα του διαβόητου παιδεραστή .

Ο Μισέλ Λελιέβρ, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, λάμβανε από το 2013 άδειες εξόδου από τη φυλακή. Θα μπορέσει να αποφυλακιστεί εφόσον καταφέρει να βρει ένα σπίτι για να διαμείνει μόνιμα μέσα στους επόμενους έξι μήνες, σύμφωνα με τα βελγικά μέσα ενημέρωσης.

Η απόφαση του δικαστηρίου εφαρμογής των ποινών των Βρυξελλών περιλαμβάνει συνολικά δώδεκα όρους, όπως να βρει δουλειά (ή να φοιτήσει σε σχολή μαθητείας) και να αποζημιώσει τους πολιτικούς ενάγοντες.

Ο Λελιέβρ, 48 ετών σήμερα, είχε συλληφθεί το 1996, την ίδια περίοδο με τον Μαρκ Ντιτρού και την τότε σύντροφο του τελευταίου, την Μισέλ Μαρτέν. Θεωρείται ως «ο άνθρωπος για όλες τις δουλειές» του Ντιτρού και καταδικάστηκε για τη συμμετοχή του στην απαγωγή, το 1995, της Αν και της Έφιε, πρόκειται για τα δύο από τα τέσσερα κορίτσια που βρέθηκαν νερά έναν χρόνο αργότερα σε μια από τις ιδιοκτησίες του παιδεραστή, του χειρότερου εγκληματία στην ιστορία του Βελγίου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!