Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [News]: Απόφαση-ντροπή του ΣΕΓΑΣ: Ακύρωσε τη συμμετοχή της Εθνικής στους Ευρωπαϊκούς του Μινσκ
[News]: Απόφαση-ντροπή του ΣΕΓΑΣ: Ακύρωσε τη συμμετοχή της Εθνικής στους Ευρωπαϊκούς του Μινσκ

[News]: Απόφαση-ντροπή του ΣΕΓΑΣ: Ακύρωσε τη συμμετοχή της Εθνικής στους Ευρωπαϊκούς του Μινσκ

Ανακοίνωσε ότι δεν βρέθηκαν αεροπορικά εισιτήρια

Σε μία πρωτόγνωρη απόφαση προχώρησε ο ΣΕΓΑΣ, καθώς ανακοίνωσε την ακύρωση της συμμετοχής της εθνικής ομάδας στίβου της χώρας στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες του Μινσκ (23-28/06), καθώς «δεν βρέθηκαν αεροπορικά εισιτήρια»!

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ αναφέρει:

«Το διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ με ιδιαίτερη λύπη ανακοινώνει πως για τεχνικούς λόγους (αδυναμία εξεύρεσης εισιτηρίων) αποσύρει τη συμμετοχή της αντιπροσωπευτικής μας ομάδας από τους Ευρωπαϊκούς αγώνες του Μινσκ.

Από τις 18 Απριλίου, οπότε και η ομοσπονδία ενημερώθηκε από την ΕΟΕ πως πρέπει να προχωρήσει η ίδια στην έκδοση των εισιτηρίων καταβλήθηκε κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να μεταβεί η αποστολή στο Μινσκ.

Ο σχετικός διαγωνισμός για αεροπορικά εισιτήρια που προκηρύχθηκε άμεσα ήταν άγονος και οι απευθείας διαπραγματεύσεις, που ακολούθησαν με εταιρείες και ταξιδιωτικά γραφεία, ακόμη και για μετάβαση μέσω τρίτης χώρας, δεν απέδωσαν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Η ομοσπονδία εκφράζει τη λύπη της για την αδυναμία υλοποίησης της αποστολής και ζητά συγνώμη από αθλητές και προπονητές».

Σχετικά Tags
Στίβος ΣΕΓΑΣ

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!