Κυριακή, 25 Αυγούστου 2019
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [News]: Το απίστευτο ξέσπασμα του Χαράλαμπου από το MasterChef στο Facebook
[News]: Το απίστευτο ξέσπασμα του Χαράλαμπου από το MasterChef στο Facebook

[News]: Το απίστευτο ξέσπασμα του Χαράλαμπου από το MasterChef στο Facebook

«Όλα για τα λεφτά και το prestige τυπ. επαγγέλματος. Που είναι ο επαγγελματισμός;»

Ξέσπασε μέσω Facebook o Χαράλαμπος Κοτσώνης που έγινε γνωστός μέσα από την συμμετοχή του στον φετινό κύκλο του MasterChef.

Αφορμή για το ξέσπασμα του ήταν το κόλλημα κάποιον συναδέλφων του να γράφουν στις στολές τους σεφ και όχι μάγειρας.

«Καταλάβετε επιτέλους την διαφορά του Μάγειρα από του Σεφ. Τι κόλλημα όλοι στις στολές της κουζίνας, να γράφετε όνομα και τίτλο;

Αν δεν είσαι όντως τόσο υψηλά καταρτισμένος, να έχεις την κουζίνα με το κουταλάκι, ένα λόγο πες μου που γράφεις πάνω σου το CHEF. Και που να το στηρίξω, κακή μαγειρική παιδεία; Κακή τηλεοπτική επιρροή; Οι πληστοι είστε για το show. Κακή απομίμηση μαγείρων.

Όλα για τα λεφτά και το prestige τυπ. επαγγέλματος. Που είναι ο επαγγελματισμός;;; Οι μαγειρικές αξίες;; Μετά από την σχολή το να σε απορροφά εάν all inclusive ή ένας σύνδεσμος, δεν σε κάνει μάγειρα. Και για το όνομα του Θεού, εβαρεθηκα να βλέπω διαφημιστικά τύπου «σπούδασε σεφ» ή σπουδές με πιστοποιημένα επαγγέλματα Σεφ» μπλα μπλα «Σεφ».

Βάλτε τους επίδοξους μάγειρες στις σχολές και κάντε τις σχολές όσο πιο κοντά στο επάγγελμα γίνεται, να νιώσουν την πίεση , το άγχος, να κάνουν πάσο , να φτάσουν στα άκρα.

Οι θεωρίες από τις πράξεις δημιουργούν ένα τεράστιο μαγειρικό χάσμα από την σχολή, μέχρι την επαγγελματική κουζίνα που δεν σώζεται.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!