Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [News]: Η απάντηση Βαρουφάκη για το πόθεν έσχες του και τα υψηλά εισοδήματα
[News]: Η απάντηση Βαρουφάκη για το πόθεν έσχες του και τα υψηλά εισοδήματα

[News]: Η απάντηση Βαρουφάκη για το πόθεν έσχες του και τα υψηλά εισοδήματα

«Τιμή μου να δηλώνω μεγάλα εισοδήματα και να πληρώνω φόρο»

Την δική του απάντηση έδωσε ο Γιάνης Βαρουφάκης στα σχόλια για τα εισοδήματα που δηλώνει και τις καταθέσεις του στο Πόθεν Έσχες.

Ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25 χαρακτήρισε τιμή του να δηλώνει εισοδήματα από βιβλία και τη δουλειά του αλλά και το να πληρώνει φόρο στο κράτος.
«Τιμή μου που δηλώνω μεγάλα ξένα εισοδήματα από τα βιβλία και την εργασία μου. Ακόμα μεγαλύτερη ότι από αυτά πληρώνω μεγάλο φόρο στο Δημόσιο μας: 147.592€ το 2016 και 295.926€ για το 2017. Ξέρετε άλλο πολιτικό που κάνει μεγάλη εισαγωγή συναλλάγματος & δεν έχει εξάγει ούτε 1€;», έγραψε στο twitter ο Γιάνης Βαρουφάκης.

Τι δήλωσε ο Γιάνης Βαρουφάκης στο πόθεν έσχες

Το 2016 (χρήση 2015) ο επικεφαλής του ΜέΡΑ 25 δήλωσε συνολικά εισοδήματα 174.423 ευρώ και η σύζυγός του Δανάη Στράτου 840 ευρώ. Ο κ. Βαρουφάκης δηλώνει καταθέσεις συνολικού ύψους 20.724 ευρώ και 18.438 δολαρίων ΗΠΑ. Η σύζυγός του δηλώνει μία κατάθεση 426 ευρώ.

Ο επικεφαλής του ΜέΡΑ 25 δηλώνει μια μονοκατοικία στον Ωρωπό και δυο βοσκοτόπια. Η σύζυγός του δηλώνει 2 μονοκατοικίες στην Αίγινα, 4 βοσκοτόπια και 1 κατάστημα στην Αθήνα. Ο Γιάννης Βαρουφάκης έχει δηλώσει δίκυκλα και δύο ΙΧ, ενώ η σύζυγός του έχει δηλώσει ένα δίκυκλο και έχει από κοινού με τον σύζυγό της ένα αυτοκίνητο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!