Δευτέρα, 24 Απριλίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [News]: Αγρότης κέρδισε στο δικαστήριο ένα ολόκληρο τραίνο!
[News]: Αγρότης κέρδισε στο δικαστήριο ένα ολόκληρο τραίνο!

[News]: Αγρότης κέρδισε στο δικαστήριο ένα ολόκληρο τραίνο!

Του επιδικάστηκε ως αποζημίωση στην διαμάχη του με την εθνική εταιρεία σιδηροδρόμων

Ένα ολόκληρο τραίνο κέρδισε ως αποζημίωση ένας αγρότης από το ινδικό, βόρειο κρατίδιο Παντζάμπ. Από το 2015, ο Σαμπουράν Σινγκ είχε ασκήσει δίωξη κατά της εθνικής εταιρίας σιδηροδρόμων Indian Railways. Τελικά η υπόθεση εκδικάστηκε και αυτός πήρε ως αποζημίωση αποζημίωση μια αμαξοστοιχία και η κυριότητα του ακινήτου στο οποίο στεγάζεται σταθμαρχείο.

Ο Σινγκ είχε ασκήσει δίωξη κατά της Indian Railways, η οποία τού κατέβαλε λιγότερα χρήματα από αυτά που έπρεπε όταν αγόρασε από αυτόν ένα κομμάτι γης για να κατασκευάσει σιδηροδρομική γραμμή. Οι δικαστές δικαίωσαν τότε τον αγρότη, αλλά η δημόσια επιχείρηση αρνείτο να πληρώσει.

Ο αγρότης κίνησε νέα δικαστική διαδικασία τον Ιανουάριο για να εισπράξει τα χρήματά του και το δικαστήριο αποφάσισε να του δοθεί μια αμαξοστοιχία εξπρές των 20 βαγονιών της Indian Railways, αντί των 10 εκατομμυρίων ρουπιών (142.000 ευρώ) που του όφειλε η εταιρία σιδηροδρόμων.

“Είχαμε κουραστεί να προσφεύγουμε στη δικαιοσύνη την εταιρία σιδηροδρόμων για να εισπράξουμε τα καθυστερούμενα. Το δικαστήριο μάς ζήτησε να προσδιορίσουμε τα περιουσιακά στοιχεία για να εισπράξουμε τα χρήματά μας”, δήλωσε ο δικηγόρος του Ρακές Γκάντι.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!