Σάββατο, 19 Αυγούστου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
27 °C 2 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
29 °C 0 kmh
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [News]: Αγοράκι εννέα ετών έλαβε απάντηση σε αίτηση εργασίας από τη NASA
[News]: Αγοράκι εννέα ετών έλαβε απάντηση σε αίτηση εργασίας από τη NASA

[News]: Αγοράκι εννέα ετών έλαβε απάντηση σε αίτηση εργασίας από τη NASA

Το απρόσμενο που συνέβη σε συνέχεια της επιστολής του

Mία απρόσμενη απάντηση έλαβε ο μόλις εννέα ετών, Jack Davis. Ο μικρός έστειλε επιστολή, απαντώντας σε σχετική αγγελία αναζήτησης συνεργάτη της NASA. O Jack δεν ενδιαφέρεται για τη θέση του αστροναύτη όπως μπορεί κάποιοι να υποθέτετε. Αντιθέτως ενδιαφέρεται να γίνει υπεύθυνος πλανητικής προστασίας, μια θέση που έχει προκηρύξει η NASA και αφορά στον περιορισμό της μόλυνσης του πλανήτη μας από τις διαστημικές αποστολές της, τους «εξωγήινους στόχους της εξερεύνησης», όπως γράφει χαρακτηριστικά.

Όπως έγραφε ο ίδιος στο συνοδευτικό γράμμα στην αίτησή του, αφού αυτό το «εξωγήινος» στην περιγραφή της θέσης χτύπησε «κόκκινο» στο παιδικό μυαλό του.

«Ονομάζομαι Jack Davis», γράφει ο μικρός στη χειρόγραφη αίτησή του, «και θέλω να κάνω αίτηση για τη θέση του υπεύθυνου πλανητικής προστασίας. Μπορεί να είμαι εννιά αλλά νομίζω πως είμαι κατάλληλος για τη θέση. Ένας από τους λόγους είναι η αδερφή μου, που λέει πως είμαι εξωγήινος, αλλά και ότι έχω δει όλες σχεδόν τις ταινίες για το Διάστημα και τους εξωγήινους»! Αφού παραθέτει ένα τηλεοπτικό σόου με υπερήρωες που παρακολουθεί ανελλιπώς και λέει πως ελπίζει να δει κάποια στιγμή και το «Men in Black», κλείνει την επιστολή του ως εξής: «Είμαι πολύ καλός στα βιντεοπαιχνίδια. Είμαι μικρός, οπότε μπορώ να μάθω να σκέφτομαι σαν εξωγήινος»!

Σε απάντησή της αίτησής του συνέβη κάτι απρόσμενο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!