Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [News]: Αυτό είναι το νέο Jeep Wrangler
[News]: Αυτό είναι το νέο Jeep Wrangler

[News]: Αυτό είναι το νέο Jeep Wrangler

Ένα παντός εδάφους και διπλού χαρακτήρα όχημα

Εκτός από κορυφαίες εκτός δρόμου δυνατότητες, το Jeep Wrangler , είναι το μοναδικό όχημα της κατηγορίας του που μπορεί να προσφέρει απόλυτη επαφή με τη φύση, καθώς πολλά μέρη του αμαξώματος μπορούν να αφαιρεθούν κατά βούληση από τον χρήστη.

Η οροφή ή τμήματα αυτής, οι πόρτες ακόμα και το παρμπρίζ μπορούν να αφαιρεθούν επιτρέποντας στον οδηγό και τους επιβάτες μια πρωτόγνωρη εμπειρία. Ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι η όλη διαδικασία αναδίπλωσης ή αφαίρεσης των τμημάτων είναι ιδιαιτέρως εύκολη και γρήγορη, ενώ απαιτεί μόνο δύο απλά εργαλεία που παρέχονται μαζί με το αυτοκίνητο.

Για να αναδείξει αυτό το ξεχωριστό χαρακτηριστικό του Wrangler, η Jeep δημιούργησε μια δοκιμασία, όπου ένα ζευγάρι μετατρέπει το κλειστό Wrangler σε ανοικτό σε μόλις 19 λεπτά και 41 δευτερόλεπτα. Στη συνέχεια το «γυμνό» Wrangler κάνει ένα μπάνιο αποκαλύπτοντας αυτή τη φορά ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του εσωτερικού, το οποίο είναι ανθεκτικό στην υγρασία και το νερό.

Το κοινό μπορεί να γνωρίσει το νέο Wrangler στο περίπτερο της FCA Greece στην «Αυτοκίνηση 2019» που θα διαρκέσει μέχρι την προσεχή Κυριακή 17 Νοεμβρίου.

Σχετικά Tags
Jeep Wrangler

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!