Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [News]: «Αεροπειρατής της TWA»: Μια συγγνώμη δεν διαγράφει όσα έζησα
[News]: «Αεροπειρατής της TWA»: Μια συγγνώμη δεν διαγράφει όσα έζησα

[News]: «Αεροπειρατής της TWA»: Μια συγγνώμη δεν διαγράφει όσα έζησα

«Στο τμήμα υπήρχε κλίμα ευφορίας. Οι αξιωματικοί προφανώς θεωρούσαν πως είχαν μόλις πιστωθεί μια μεγάλη επιτυχία»

Για τη περιπέτεια που έζησε μόλις βρέθηκε στη Μύκονο , μίλησε ο «Αεροπειρατής της TWA» σε συνέντευξή που παραχώρησε.

Ο 65χρονος Λιβανέζος Μοχάμαντ Αλι Σαλέχ, μίλησε στην εφημερίδα «Καθημερινή» και εξομολογήθηκε τα όσα συνέβησαν από τη στιγμή που πάτησε το πόδι του στη Μύκονο , στη κράτηση του επειδή θεωρήθηκε ως ο «Αεροπειρατής της TWA» αλλά και στην απελευθέρωση του.

«Όταν συνταξιοδοτήθηκα πριν από 3 χρόνια ήμουν διευθυντής της εφημερίδας μου για όλο τον Νότιο Λίβανο. Πάρτε τηλέφωνο στη χώρα μου και θα σας το επιβεβαιώσουν», επέμενε όταν οι Αρχές τον ενημέρωσαν πως είναι ύποπτος για αεροπειρατεία.

«Στο τμήμα υπήρχε κλίμα ευφορίας. Οι αξιωματικοί προφανώς θεωρούσαν πως είχαν μόλις πιστωθεί μια μεγάλη επιτυχία», είπε ο Σαλέχ.

Γύρω στις 10 το βράδυ του ανακοίνωσαν πως θα περνούσε τη νύχτα στο κρατητήριο. Πριν του κατασχέσουν το κινητό, ζήτησε να κάνει ένα τηλέφωνο στον μοναδικό άνθρωπο που θεωρούσε πως θα τον βοηθούσε αποτελεσματικά: Τον Αμπάς Ιμπραήμ. Ο ισχυρός άνδρας, επικεφαλής των μυστικών υπηρεσιών του Λιβάνου επιβεβαίωσε στην εφημερίδα πως είχαν επικοινωνία

«Μην ανησυχείς, αύριο όλα θα ξεκαθαρίσουν», είπε στη σύζυγό του όταν εκείνη πήγε στο αστυνομικό τμήμα για να του πάει μια αλλαξιά ρούχα. Όταν η πόρτα πίσω του κλείδωσε, πανικοβλήθηκε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!