Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [News]: Το Abarth 124 rally στο Rally Montecarlo
[News]: Το Abarth 124 rally στο Rally Montecarlo

[News]: Το Abarth 124 rally στο Rally Montecarlo

Οδηγούν οι Βέλγοι Luc Caprasse και Renaud Herman

Στον αγώνα με τον οποίο ξεκίνησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC) του 2020, το θρυλικό Rally Montecarlo, συμμετέχει και το Abarth 124 rally 2020 με πλήρωμα τους Βέλγους Luc Caprasse και Renaud Herman.

Το αγωνιστικό αυτοκίνητο της Abarth παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στα πλαίσια του ίδιου αγώνα πριν από 4 χρόνια, και από τότε έχει κατακτήσει 2 Παγκόσμιους Τίτλους στην κατηγορία FIA R-GT και περισσότερες από 100 νίκες.

Για το 2020 οι μηχανικοί της Abarth εξέλιξαν έτσι το 124 rally, ώστε η υψηλή απόδοση και αξιοπιστία να συνοδευτούν από ακόμα μεγαλύτερη φιλικότητα προς στον οδηγό, ανεξάρτητα από την ποιότητα ή το είδος του οδοστρώματος. Αυτό το χαρακτηριστικό είναι ιδιαίτερα σημαντικό σε αγώνες όπως το Rally Montecarlo, όπου η μεγαλύτερη δυσκολία είναι ο άστατος και συχνά απρόβλεπτος καιρός.

Ο αγώνας στο Montecarlo σηματοδοτεί την έναρξη τόσο του WRC, όσο και του FIA R-GT, στο οποίο ο «Σκορπιός» της Abarth έχει κυριαρχήσει τα δύο τελευταία χρόνια. Ο αγώνας θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 26/1, οπότε και τα πληρώματα που θα τερματίσουν θα έχουν καλύψει περισσότερα από 1.000χλμ., εκ των οποίων τα 304,28χλμ. σε ειδικές διαδρομές.

Νίκος Τσάδαρης

Σχετικά Tags
Abarth 124 Rally

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!