Τρίτη, 25 Ιουνίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [News]: 120 δόσεις: Πώς θα κερδίσετε περισσότερες δόσεις
[News]: 120 δόσεις: Πώς θα κερδίσετε περισσότερες δόσεις

[News]: 120 δόσεις: Πώς θα κερδίσετε περισσότερες δόσεις

Αναλυτικά παραδείγματα

Την ευκαιρία να αυξήσουν τον αριθμό των δόσεων και παράλληλα να μειώσουν τη μηνιαία δόση που πληρώνουν για να εξοφλήσουν τα ληξιπρόθεσμα χρέη τους έχουν εκατοντάδες χιλιάδες οφειλέτες του Δημοσίου. Αρκεί να ενταχθούν στην νέα ρύθμιση εξόφλησης των οφειλών προς την Εφορία σε έως 120 δόσεις.

Συγκεκριμένα όσοι φορολογούμενοι έχουν ήδη εντάξει στη πάγια ρύθμιση των 12 ή 24 μηνιαίων δόσεων παλαιές ληξιπρόθεσμες οφειλές τους προς την εφορία μπορούν να τις μεταφέρουν στη νέα ρύθμιση των 120 δόσεων και, με τον τρόπο αυτό, να κερδίσουν έως και δεκαπλάσιο αριθμό δόσεων, με ταυτόχρονη σημαντική μείωση στα ποσά που πληρώνουν ως μηνιαίες δόσεις για να εξοφλήσουν τα συγκεκριμένα χρέη τους.

Πρόκειται ουσιαστικά για μια ευκαιρία επαναρρύθμισης χρέους προς την Εφορία, η οποία παρέχεται μέσω της νέας ρύθμισης των 120 δόσεων σε χιλιάδες φορολογούμενους με εκκρεμότητες ληξιπρόθεσμων χρεών που έχουν ρυθμιστεί ήδη σε δόσεις. Η δυνατότητα αυτή παρέχεται αυτόματα από την ηλεκτρονική πλατφόρμα υποβολής των αιτήσεων για την υπαγωγή στη νέα ρύθμιση.

Ο οφειλέτης μπορεί να εισέλθει στη συγκεκριμένη πλατφόρμα της ΑΑΔΕ (www.aade.gr ) και να επιλέξει να εντάξει στη νέα ρύθμιση των 120 δόσεων όλες τις -ήδη ρυθμισμένες σε 2-12 ή 2-24 μηνιαίες δόσεις- οφειλές του προς την εφορία οι οποίες είχαν καταστεί ληξιπρόθεσμες μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2018.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!