Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [News]: 10 τρόποι για να οργανώσετε το σπίτι σας για το φθινόπωρο
[News]: 10 τρόποι για να οργανώσετε το σπίτι σας για το φθινόπωρο

[News]: 10 τρόποι για να οργανώσετε το σπίτι σας για το φθινόπωρο

Πώς να χαρείτε και να απολαύσετε τη θαλπωρή του

Με την αλλαγή της θερμοκρασίας , τις μικρότερες μέρες και τις μεγαλύτερες νύχτες, αρχίζει επίσημα, η εποχή της «επιστροφής στο σπίτι».

Επιστροφή στις «ρίζες», στη ζεστασιά και την ασφάλεια του σπιτιού, στα μαζέματα με φίλους και οικογένεια.

Δεν συγκρίνεται με τίποτα το συναίσθημα ενός όμορφου, φιλόξενου και οργανωμένου σπιτιού, που είναι γεμάτο όμορφες μυρωδιές και πάντα ανοιχτό για τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Υπάρχουν λοιπόν κάποια πράγματα που μπορείτε να κάνετε φέτος πριν μπει για τα καλά το κρύο, ώστε να είναι το σπίτι σας έτοιμο να σας προσφέρει για μία ακόμη χρονιά την ευκαιρία για καλό cocooning.

Καθαρίστε το φούρνο

Είναι γνωστό ότι αυτή είναι μία δύσκολη δουλειά που δεν γίνεται συχνά. Επειδή όμως το μάζεμα στο σπίτι, συνεπάγεται γλυκές και αλμυρές μαγειρικές, ο φούρνος χρειάζεται ένα καλό φρεσκάρισμα. Μην σας τρομάζει αυτή η δουλειά, γιατί υπάρχουν στην αγορά πολλά προϊόντα με τα οποία γίνεται πολύ εύκολη. Έτσι θα διώξετε μακριά όλες τις παλιές, βαριές μυρωδιές και θα απολαύσετε διπλά, το πρώτο φρεσκοψημένο κέικ που θα ξεφουρνίσετε την Κυριακή το πρωί.

Ξεκαθαρίστε ντουλάπια και συρτάρια κουζίνας

Δεν είναι πολύ ευχάριστες δουλειές γι’ αυτό δεν γίνονται κάθε φορά που καθαρίζουμε το σπίτι. Όμως πραγματικά, το να βάζουμε σε τάξη τα ντουλάπια και τα συρτάρια της κουζίνας, τουλάχιστον δυο φορές το χρόνο, βάζει και τη ζωή μας σε τάξη.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!