Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [NewPost]: Ζήγρας κατά Άκη: Το «μαύρο» χρήμα κατέληγε σε αυτόν – Με παραπλάνησε
[NewPost]: Ζήγρας κατά Άκη: Το «μαύρο» χρήμα κατέληγε σε αυτόν – Με παραπλάνησε

[NewPost]: Ζήγρας κατά Άκη: Το «μαύρο» χρήμα κατέληγε σε αυτόν – Με παραπλάνησε

Ως τελικό αποδέκτη της μίζας δύο εξοπλιστικών προγραμμάτων κατονόμασε τον Άκη Τσοχατζόπουλο, ο πρώτος εξάδερφός του και συγκατηγορούμενόςτου στο Πενταμελές ΕφετείοΝίκος Ζήγρας. Κατά τη διάρκεια της απολογίας του ο κατηγορούμενος εμφανίστηκε μετανιωμένος και απευθυνόμενος στους δικαστές ζήτησε να τον κρίνουν με επιείκεια.
Ο Νίκος Ζήγρας τόνισε πως ο Άκης Τσοχατζόπουλος, τον οποίο εμπιστευόταν, τον παραπλάνησε. Μάλιστα ο Νίκος Ζήγρας περιέγραψε πως ο Άκης Τσοχατζόπουλος ξόδεψε περίπου 2,5 εκατ. ευρώ στις εκλογικές αναμετρήσεις του 2004 και του 2007 προκειμένου να εκλεγεί.Και πρόσθεσε πως όλες οι κινήσεις που έκανε ήταν κατ΄εντολή του πρώην υπουργού, επισημαίνοντας πως ουδέποτε προέβη σε κάποια ενέργεια παρά τη θέληση του και υποστήριξε πως όλες οι αγοροπωλησίες ακινήτων με την εμπλοκή υπεράκτιων εταιριών ήταν εικονικές χωρίς να καταβληθεί τίμημα αλλά γινόταν μόνο λογιστικές καταγραφές.

Επιπλέον, επανέλαβε πως ο Άκης Τσοχατζόπουλος χρησιμοποιούσε το διαβατήριο του και ταξίδευε στο εξωτερικό ακόμα και όταν ήταν υπουργός ενώ εν αγνοία του είχε κάνει ασφαλιστήριο συμβόλαιο στο όνομα του και είχε ανοίξει τραπεζικό λογαριασμό. Παράλληλα, ο Νίκος Ζήγρας πρόσθεσε πως η Βίκυ Σταμάτη εμφανιζόταν ως σύζυγος του.

“Έχει κάνει ασφαλιστήριο συμβόλαιο χρησιμοποιώντας το όνομα μου, χρησιμοποιούσε εν αγνοία μου το διαβατήριο μου και κυκλοφορούσε στον εξωτερικό ως Ζηγρας ενώ ήταν υπουργός.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWPOST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!