Κυριακή, 27 Μαΐου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [NewPost]: Κ. Ζαχαριάδης για Σκοπιανό»: Όποιος θέλει να ενημερωθεί, ας σηκώσει το τηλέφωνο να κλείσει συνάντηση
[NewPost]: Κ. Ζαχαριάδης για Σκοπιανό»: Όποιος θέλει να ενημερωθεί, ας σηκώσει το τηλέφωνο να κλείσει συνάντηση

[NewPost]: Κ. Ζαχαριάδης για Σκοπιανό»: Όποιος θέλει να ενημερωθεί, ας σηκώσει το τηλέφωνο να κλείσει συνάντηση

Την ώρα που από το Μαξίμου διέρρεαν ότι ο πρωθυπουργός θα ενημερώσει τον πρόεδρο της Δημοκρατίας και τους πολιτικούς αρχηγούς για το σημείο που βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις στο Σκοπιανό , ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης καλούσε, μέσα από την εκπομπή «Ακραίως» με τον Τάκη Χατζή στον ΣΚΑΪ, τους επικεφαλής των κομμάτων «να σηκώσουν το τηλέφωνο και να κλείσουν συνάντηση», τονίζοντας πως «δεν συντρέχουν οι όροι και οι προϋποθέσεις για να τους ενημερώσει ο πρωθυπουργός, γιατί βρισκόμαστε στο μέσον μιας διαπραγμάτευσης. Όταν φτάσουμε κοντά στην οριστικοποίηση της συμφωνίας θα τους ενημερώσει».

Ο κ. Ζαχαριάδης δήλωσε αισιόδοξος ότι θα επιτευχθεί λύση, αν και υπάρχει ακόμα απόσταση να καλυφθεί: «Υπάρχουν οι όροι και οι προϋποθέσεις να υπάρξει μια λύση. Αφουγκραζόμαστε και ακούμε το σύνολο του ελληνικού λαού. Η κυβέρνησή μας, όπως στο παρελθόν αυτή του κ. Καραμανλή, με αίσθημα ευθύνης διαπραγματευόμαστε. Έχουμε χαράξει τις δικές μας οριακές γραμμές, πέρα από το ονοματολογικό, έχει καλυφθεί κάποια απόσταση, πρέπει να γίνουν βήματα ακόμα, να διανύσουμε για την τελική συμφωνία. Είμαι αισιόδοξος ότι μπορούμε να φτάσουμε στη λύση για τη καλή συνύπαρξη και γειτνίαση των λαών μας, την ανάπτυξη των δύο χωρών και τη σταθερότητα στην περιοχή».

Το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ επισήμανε ότι «Η άλλη πλευρά καίγεται να μπει στην ΕΕ, εμείς δεν έχουμε το ζόρι του χρόνου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWPOST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!