Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [NewPost]: Ξέσπασμα Κατσίκη στη Βουλή για σύμφωνο συμβίωσης και ομοφυλόφιλους (Βίντεο)
[NewPost]: Ξέσπασμα Κατσίκη στη Βουλή για σύμφωνο συμβίωσης και ομοφυλόφιλους (Βίντεο)

[NewPost]: Ξέσπασμα Κατσίκη στη Βουλή για σύμφωνο συμβίωσης και ομοφυλόφιλους (Βίντεο)

Σε ένα ακόμα ομοφοβικό παραλήρημα επιδόθηκε από το βήμα της Βουλής, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Κώστας Κατσίκης , προκαλώντας αμηχανία στους συναδέλφους του στη πλειοψηφία.

Συγκεκριμένα κατά τη συζήτηση ενισχυτικής τροπολογίας του συμφώνου συμβίωσης σε ενσωμάτωσης κοινοτικής οδηγίας, αφού δήλωσε περήφανος Έλληνας πατριώτης, έστρεψε τα βέλη του προς το ομόφυλα ζευγάρια και τη δυνατότητα που τους δίνεται πλέον να αναγνωρίζεται νομικά η σχέση τους. « Τι θα συμβεί στη ψυχολογία ενός παιδιού αν η δασκάλα της Α’ δημοτικού, με το δικαίωμα αυτοδιάθεσής που έχει, προβεί σε αλλαγή φύλου και την επόμενη χρονιά πάει ως δάσκαλος», αναρωτήθηκε και πρόσθεσε: «μπορεί ένας τρασένξουαλ να είναι παιδαγωγός; Μπορεί ένας γκέι να είναι babysitter; Μπορεί;».

Σε κάθε περίπτωση με τη παράθεση αυτών των….καθημερινών παραδειγμάτων ο βουλευτής των ΑΝΕΛ επιχείρησε να παραθέσει στην Εθνική Αντιπροσωπεία τους λόγους για τους οποίους το κόμμα του δεν θα ψηφίσει την επίμαχη ρύθμιση, η οποία όμως συγκεντρώνει ούτως ή άλλων διακομματική συναίνεση.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWPOST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!