Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [NewPost]: Βρετανική αστυνομία: Ο μικρός Μπεν πιθανότατα σκοτώθηκε σε ατύχημα μέσα στο αγρόκτημα
[NewPost]: Βρετανική αστυνομία: Ο μικρός Μπεν πιθανότατα σκοτώθηκε σε ατύχημα μέσα στο αγρόκτημα

[NewPost]: Βρετανική αστυνομία: Ο μικρός Μπεν πιθανότατα σκοτώθηκε σε ατύχημα μέσα στο αγρόκτημα

Ο μικρός Μπεν Νίνταμ «πιθανότατα» σκοτώθηκε σε ατύχημα κοντά στο σημείο που εξαφανίστηκε στην Κω, ανέφερε ο επικεφαλής της ομάδας της βρετανικής αστυνομίας που διεξήγαγε τις έρευνες για τον εντοπισμό του.

Ο επιθεωρητής Τζον Κάζινς, από την αστυνομία του Νότιου Γιόρκσαϊρ, επικεφαλής της ομάδας σε δήλωσή του από το σημείο όπου έγιναν οι έρευνες ανέφερε:

Εξακριβώσαμε πως ένας εκσκαφέας χρησιμοποιήθηκε για να καθαρίσει την περιοχή πίσω από την αγροτική οικία που ανακαίνιζε η οικογένεια Νίνταμ στις 24 Ιουλίου 1991. Είναι η επαγγελματική μου γνώμη ότι ο Μπεν Νίνταμ έχασε τη ζωή του σε ατύχημα δίπλα στην αγροτική οικία που εθεάθη τελευταία φορά να παίζει.

«Τα γεγονότα που οδήγησαν στο συμβάν, αλλά και τα όσα έγιναν μετά από αυτό εξερευνήθηκαν από την ομάδα μου διεξοδικά. Το γεγονός ότι δεν είχαμε άμεσο αποτέλεσμα κατά τη διάρκεια της επίσκεψής μας στην Κω ​δεν προκαθορίζει τα γεγονότα που γνωρίζουμε πως είναι πραγματικά», είπε στη συνέχεια ο κ. Κάζινς και πρόσθεσε:

Οι ανακοινώσεις ήρθαν έπειτα από την απόφαση της βρετανικής αστυνομίας να σταματήσει τις έρευνες για τον εντοπισμό του παιδιού.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWPOST

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!