Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
20 °C 3 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
17 °C 3 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [NewPost]: Ε. Βόζεμπεργκ στο Newpost: Το ηθικό μειονέκτημα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ
[NewPost]: Ε. Βόζεμπεργκ στο Newpost: Το ηθικό μειονέκτημα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ

[NewPost]: Ε. Βόζεμπεργκ στο Newpost: Το ηθικό μειονέκτημα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ

Το βαρύ κλίμα από τη Συμφωνία των Πρεσπών, η πλήρης ανικανότητα διαχείρισης των προβλημάτων της καθημερινότητας και η ζοφερή κατάσταση της οικονομίας, έχουν εύλογα εκτοξεύσει στα ύψη την αγανάκτηση και την απογοήτευση των πολιτών.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η αποδοκιμασία της χειρότερης κυβέρνησης που γνώρισε ο τόπος κατά τη μεταπολεμική περίοδο, αποτυπώνεται στη δημοσκοπική κατάρρευση του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ, σε όλες ανεξαιρέτως τις μετρήσεις, που βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Οποιαδήποτε κανονική κυβέρνηση θα επιχειρούσε να αναλάβει πρωτοβουλίες και να πάρει μέτρα ανακούφισης των πολιτών, προκειμένου να αντιστρέψει το εις βάρος της κλίμα.

Όμως η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ απέδειξε για πολλοστή φορά ότι απέχει παρασάγγας από την κανονικότητα. Μοναδική της μέριμνα είναι να καταφεύγει σε παρωχημένα επικοινωνιακά τεχνάσματα, με αποκλειστικό στόχο να στρέψει το ενδιαφέρον των πολιτών μακριά από τα φλέγοντα προβλήματα της καθημερινότητας.

Για να πετύχει το σκοπό της δεν διστάζει να χρησιμοποιήσει ακόμη και ζητήματα μείζονος σημασίας, με πιο πρόσφατα παραδείγματα τη συνταγματική αναθεώρηση και τις σχέσεις κράτους – εκκλησίας, ως απλά εργαλεία αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης.

Όμως αυτό που προσιδιάζει ακόμη περισσότερο στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, είναι το «δόγμα Πολάκη», δηλαδή η στοχοποίηση πολιτικών αντιπάλων με διττό στόχο να αποπροσανατολιστούν οι πολίτες και να αμαυρωθεί η εικόνα προβεβλημένων στελεχών της αντιπολίτευσης.

Κορυφαίο παράδειγμα η εξεταστική επιτροπή για την υγεία. Όχι μόνο δεν προέκυψε το παραμικρό στοιχείο εις βάρος στελέχους της ΝΔ, αλλά και αρνήθηκαν να ερευνηθεί και η περίοδος διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, όταν ο κ. Κουρουμπλής «ξεχνούσε» να εκδώσει δελτίο τιμών για τα φάρμακα, με αποτέλεσμα να μην περιοριστεί η κρατική φαρμακευτική δαπάνη, προς όφελος των φαρμακοβιομηχανιών.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWPOST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!