Τετάρτη, 26 Ιουλίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
28 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
27 °C 5 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [NewPost]: Μ. Βέμπερ σε Κ. Μητσοτάκη: Το τρίτο πρόγραμμα διάσωσης είναι 100% ένα πρόγραμμα Τσίπρα
[NewPost]: Μ. Βέμπερ σε Κ. Μητσοτάκη: Το τρίτο πρόγραμμα διάσωσης είναι 100% ένα πρόγραμμα Τσίπρα

[NewPost]: Μ. Βέμπερ σε Κ. Μητσοτάκη: Το τρίτο πρόγραμμα διάσωσης είναι 100% ένα πρόγραμμα Τσίπρα

Την πεποίθηση ότι το τρίτο πρόγραμμα διάσωσης είναι 100% ένα πρόγραμμα Τσίπρα διατύπωσε ο επικεφαλής του ΕΛΚ Μάνφρεντ Βέμπερ , ο οποίος πρόσθεσε ότι το ”μέλλον βρίσκεται στα χέρια μιας κυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας” στη συνάντησή του με τον Κ. Μητσοτάκη.

«Η Ελλάδα έχει περάσει από μια πολύ μεγάλη και πολύ επίπονη δοκιμασία. Ο ελληνικός λαός έχει αναγκαστεί να υποστεί πολύ σημαντικές θυσίες. Θυσίες οι οποίες, δυστυχώς, φαίνεται – με την υπάρχουσα Κυβέρνηση – να μην έχουν κανένα απολύτως αντίκρισμα», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης προσθέτοντας πως ξεκάθαρη βούληση του κόμματός του είναι να αγκαλιάσει μια τολμηρή μεταρρυθμιστική ατζέντα αλλαγών και πάνω σε αυτήν την ατζέντα αλλαγών να οικοδομήσει βήμα – βήμα την χαμένη αξιοπιστία της πατρίδας μας.

Επίσης, πρόσθεσε: «Με γνώμονα αυτή την ατζέντα τολμηρών αλλαγών να συζητήσει με ειλικρίνεια με τους πιστωτές μας ζητήματα που αφορούν και στα πρωτογενή πλεονάσματα, αλλά και ζητήματα που αφορούν στο χρέος της χώρας. Πιστεύω ότι και η Ευρώπη και η Ελλάδα θα είναι διπλά κερδισμένη από μια νέα σχέση αξιοπιστίας, την οποία δεν έχω καμία αμφιβολία ότι η επόμενη Κυβέρνηση μπορεί να οικοδομήσει με τους ευρωπαϊκούς θεσμούς».
«Το πρώτο μου μήνυμα προς τη Νέα Δημοκρατία και τον πρόεδρο κ. Μητσοτάκη είναι ότι αποτελούν ένα ισχυρό παίκτη στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα. Κάνουν, μαζί μας, πολύ δουλειά σε ευρωπαϊκό επίπεδο, υπό την ηγεσία του Ζαν – Κλοντ Γιούνκερ. Η Νέα Δημοκρατία , σήμερα, συνεισφέρει σημαντικά στην πολιτική πρόοδο σε ευρωπαϊκό επίπεδο», είπε στις πρώτες του κουβέντες ο επικεφαλής του ΕΛΚ .

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWPOST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!