Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
14 °C 5 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
14 °C 8 kmh
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [NewPost]: Βελτιώσεις σε τμήματα του οδικού δικτύου Κεντρικής Μακεδονίας
[NewPost]: Βελτιώσεις σε τμήματα του οδικού δικτύου Κεντρικής Μακεδονίας

[NewPost]: Βελτιώσεις σε τμήματα του οδικού δικτύου Κεντρικής Μακεδονίας

Σειρά προβλημάτων στο οδικό δίκτυο πρόκειται να αντιμετωπιστούν μέσω έργων που θα υλοποιήσει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στο εθνικό και επαρχιακό δίκτυο της Περιφέρειας.

Συγκεκριμένα, προβλέπονται εργασίες αποκατάστασης των καθιζήσεων του οδοστρώματος, στο ύψος του νοσοκομείου Παπανικολάου, αλλά και βελτιώσεις και επισκευές στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Αεροδρομίου, στο τμήμα από τη διασταύρωση με την περιφερειακή οδό Κ13 έως τη διασταύρωση του αεροδρομίου Μακεδονία.

Παράλληλα, προβλέπεται η κατακόρυφη σήμανση του εθνικού και του επαρχιακού οδικού δικτύου της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης, καθώς και η επισκευή του οδοστρώματος, σε τμήματα της οδού Θεσσαλονίκης – Μηχανιώνας, από την έξοδο των Νέων Επιβατών έως τη διασταύρωση Αγγελοχωρίου.

Στα παραπάνω έργα που θα υλοποιηθούν και έχουν συνολικό προϋπολογισμό 19 εκ. ευρώ, περιλαμβάνονται, ακόμη, η κατασκευή έργων υποδομής – απορροής επιφανειακών υδάτων του οδοστρώματος, από τη στροφή Φιλύρου έως το Ασβεστοχώρι, η βελτίωση και επισκευή του οδοστρώματος, σε τμήματα επί της 17ης Επαρχιακής Οδού, από τον οικισμό Σοχού έως τον οικισμό Ασκού και σε τμήματα επί της 18ης Επαρχιακής Οδού από τον οικισμό Σκεπαστού έως τον οικισμό Στεφανινών, η επισκευή της παλιάς εθνικής οδού 65 της Θεσσαλονίκης, από τον ισόπεδο κόμβο με την επαρχιακή οδό 2 Θεσσαλονίκη – Έδεσσα (Διαβατά) έως τα όρια του Ν. Κιλκίς και η επισκευή της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Σερρών, από τη διασταύρωση με την επαρχιακή οδό Θεσσαλονίκης – Καβάλας έως τα όρια του Νομού Σερρών (οικισμός Ευαγγελίστρια).

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWPOST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!