Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
23 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 3 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [NewPost]: Δ. Τζανακόπουλος: Προτεραιότητα μας η προετοιμασία για την έξοδο από τα μνημόνια χωρίς νέες επιβαρύνσεις
[NewPost]: Δ. Τζανακόπουλος: Προτεραιότητα μας η προετοιμασία για την έξοδο από τα μνημόνια χωρίς νέες επιβαρύνσεις

[NewPost]: Δ. Τζανακόπουλος: Προτεραιότητα μας η προετοιμασία για την έξοδο από τα μνημόνια χωρίς νέες επιβαρύνσεις

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος , κ. Δημήτρης Τζανακόπουλος στην «Εφημερίδα των Συντακτών» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις προτεραιότητες της κυβέρνησης.

Συγκεκριμένα ο κ. Τζανακόπουλος τόνισε πως «Η προτεραιότητα είναι μια: Η προετοιμασία του εδάφους για την έξοδο από το πρόγραμμα τον Αύγουστο του 2018 χωρίς νέες επιβαρύνσεις. Επομένως έμφαση στην ανάπτυξη με ταυτόχρονη προστασία της μισθωτής εργασίας, εμπέδωση της εμπιστοσύνης και κοινωνικές παρεμβάσεις στήριξης των αδυνάμων».

Αναφερόμενος στην έξοδο στις αγορές ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε πως «ήταν μια θετική εξέλιξη».

Πρόσθεσε μάλιστα πως «Η επιτυχία της είναι δεδομένη με βάση και την μέχρι τώρα πορεία του ομολόγου. Το τελικό ζητούμενο όμως είναι οι όροι δανεισμού να βελτιώνονται από έξοδο σε έξοδο ώστε τον Αύγουστο του 2018 να έχουν διαμορφωθεί οι όροι για την οριστική ανάκτηση της πρόσβασης του Ελληνικού Δημοσίου στις αγορές χρήματος».

Κριτική στη ΝΔ

Ο κύριος Τζανακόπουλος επέκρινε τη Νέα Δημοκρατία λέγοντας πως «έχει εξελιχτεί εδώ και αρκετά χρόνια σε ένα πολιτικό υβρίδιο επιθετικού εθνικισμού, αυταρχικού κρατισμού και φονταμενταλισμού της αγοράς».

«Τα δύο πρόσωπα των αντιπροέδρων της ΝΔ δεν αποτελούν αντίφαση αλλά συμβολίζουν ακριβώς την συγχώνευση αυτών των δύο πολιτικών παραδόσεων: Το νεοφιλελεύθερο όραμα του κυρίου Χατζηδάκη βρίσκει το άλλο του μισό στην ακροδεξιά εξαλλοσύνη του κυρίου Γεωργιάδη», σημείωσε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWPOST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!