Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [NewPost]: Τζανακόπουλος: Η ΝΔ παρεμβαίνει στο έργο της Δικαιοσύνης
[NewPost]: Τζανακόπουλος: Η ΝΔ παρεμβαίνει στο έργο της Δικαιοσύνης

[NewPost]: Τζανακόπουλος: Η ΝΔ παρεμβαίνει στο έργο της Δικαιοσύνης

«Η απόφαση του ΣτΕ δεν αποτελεί μπλόκο στην προσπάθεια της κυβέρνησης να ρυθμίσει το ραδιοτηλεοπτικό τοπίο» είπε ο διευθυντής του γραφείου του πρωθυπουργού ΔημήτρηςΤζανακόπουλος μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1.

«Η χθεσινή απόφαση του ΣτΕ δεν αποτελεί μπλόκο στην προσπάθεια της κυβέρνησης να ρυθμίσει το ραδιοτηλεοπτικό τοπίο. Ήταν μια απόφαση που αφορούσε το αν και κατά πόσο οι τηλεοπτικοί σταθμοί έχουν έννομο συμφέρον να προσφύγουν κατά της διαδικασίας στη συγκεκριμένη της φάση. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει δικαστική απόφαση που θέτει εμπόδιο στην περαιτέρω κίνηση της διαδικασίας η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη» τόνισε χαρακτηριστικά.

«Το μπλόκο μπαίνει από την ΝΔ η οποία από την πρώτη στιγμή προσπάθησε να υπονομεύσει τη διαδικασία της συγκρότησης του ΕΣΡ και από εκεί και πέρα συμπεριφέρθηκε ως συνήγορος των τηλεοπτικών σταθμών, στην αρχή όλων και αυτή τη στιγμή αυτών που δεν κατάφεραν να πάρουν άδεια» υπογράμμισε και επιτέθηκε στον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη υποστηρίζοντας ότι «σήμερα στη Βουλή επέλεξε για άλλη μια φορά να γίνει ουρά συγκεκριμένων συμφερόντων τα οποία ξέρουμε ότι ταυτίζονται με τα συμφέροντα της διαπλοκής».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWPOST

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!