Δευτέρα, 23 Ιουλίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [NewPost]: Tripsta και Airtickets αναστέλλουν τη λειτουργία τους – Αντίδραση από Aegean
[NewPost]: Tripsta και Airtickets αναστέλλουν τη λειτουργία τους – Αντίδραση από Aegean

[NewPost]: Tripsta και Airtickets αναστέλλουν τη λειτουργία τους – Αντίδραση από Aegean

Την απόφαση να αναστείλουν τη λειτουργία τους με τη μη έκδοση μελλοντικών αεροπορικών εισιτηρίων ανακοίνωσαν η Tripsta και η Airtickets.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο λόγος που οι δύο εταιρείες αναστέλλουν τη λειτουργία τους είναι διότι συγκεκριμένοι συνεργάτες τους πολυεθνικών εταιρειών «στράγγιξαν τα ταμειακά διαθέσιμα», επιδεικνύοντας «καταχρηστική συμπεριφορά».

«Προσδοκώντας σε πρόσκαιρα οφέλη, αντί να σταθούν αρωγοί, υπονόμευσαν οποιοδήποτε σχεδιασμό και με απαράδεκτο τρόπο έπληξαν την επιβίωση των δύο εταιρειών», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Η Tripsta και η Airtickets «στρέφονται εναντίον τους με όλα τα νομικά και δικαστικά μέσα και ευελπιστούν στη δικαίωσή τους από την ανεξάρτητη Δικαιοσύνη», καθώς όπως υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση «εξάντλησαν κάθε δυνατή εναλλακτική λύση».

Διευκρινίζεται ότι «Οι ιστότοποι των εταιρειών λειτουργούν και θα λειτουργούν κανονικά. Τα εκδοθέντα εισιτήρια και οι κρατήσεις όλων των πελατών συνεχίζουν να είναι σε πλήρη ισχύ».

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

«H Tripsta και η airtickets® ανακοινώνουν ότι τις προσεχείς ημέρες είναι υποχρεωμένες να προβούν σε ριζική αναδιάρθρωση της λειτουργίας τους και να αναστείλουν προσωρινά την έκδοση μελλοντικών αεροπορικών εισιτηρίων.

Παρά τις διαρκείς προσπάθειες των εταιρειών να αντεπεξέλθουν στην αναίτια και άδικη συμπεριφορά συνεργατών τους και συγκεκριμένα πολυεθνικών εταιρειών διαχείρισης συστημάτων κρατήσεων και διανομής εισιτηρίων, δυστυχώς η πρωτοφανώς άδικη, επιθετική και καταχρηστική συμπεριφορά απέναντί τους, αποστράγγισε αιφνίδια τα ταμειακά τους διαθέσιμα.

Το επιχειρηματικό πλάνο που εφαρμόστηκε, η περικοπή των δαπανών και η εξισορρόπηση των προβλημάτων ρευστότητας των εταιρειών οι οποίες έχουν μηδενικό τραπεζικό δανεισμό, είχαν ήδη αρχίσει να αποδίδουν θετικά αποτελέσματα και δημιούργησαν βάσιμες προοπτικές για την επιχειρηματική ανάκαμψή τους.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWPOST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!