Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [NewPost]: Τα τρία «κλειδιά» της στρατηγικής της ΝΔ για τη νικηφόρα πορεία
[NewPost]: Τα τρία «κλειδιά» της στρατηγικής της ΝΔ για τη νικηφόρα πορεία

[NewPost]: Τα τρία «κλειδιά» της στρατηγικής της ΝΔ για τη νικηφόρα πορεία

Σε τρία μέτωπα προχωρά το στρατηγικό σχεδιασμό του ο Κυριάκος Μητσοτάκης με την επιστροφή του από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Το πρώτο αφορά, την παρουσίαση του κυβερνητικού προγράμματος του κόμματός του, το δεύτερο την ανάληψη συγκεκριμένων πρωτοβουλιών για κρίσιμα ζητήματα απέναντι στην αβελτηρία της κυβέρνησης και το τρίτο τη διεύρυνση της ΝΔ.

Σχετικά με το πρώτο σκέλος της στρατηγικής του, ήδη προετοιμάζεται το πρόγραμμα των περιοδειών του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη Μακεδονία, που αναμένεται να υλοποιηθεί το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου. Στόχος του κ. Μητσοτάκη, όπως έλεγαν οι συνεργάτες του, είναι να συνεχίσει την προσπάθειά του να επικοινωνήσει τη Συμφωνία Αλήθειας της ΝΔ στους πολίτες, αλλά και στους εταίρους.

Στο πλαίσιο αυτό την προσεχή Πέμπτη, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα βρεθεί στο Μάαστριχτ για τη Σύνοδο Κορυφής των ηγετών του ΕΛΚ, στους οποίους θα παρουσιάσει ξανά το νέο μίγμα πολιτικής που προτείνει το κόμμα του για να βγει η Ελλάδα από την κρίση. Όπως σημείωναν στο newpost.gr, στενοί συνεργάτες του, η ΝΔ έχει μπει σε κυβερνητική τροχιά την ώρα που η κυβέρνηση εμφανίζει εδώ και καιρό σημάδια διάλυσης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWPOST

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!