Σάββατο, 17 Νοεμβρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
10 °C 15 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
11 °C 6 kmh
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [NewPost]: Τρέχουν στον Μαραθώνιο με τη «ΦΛΟΓΑ» στην καρδιά
[NewPost]: Τρέχουν στον Μαραθώνιο με τη «ΦΛΟΓΑ» στην καρδιά

[NewPost]: Τρέχουν στον Μαραθώνιο με τη «ΦΛΟΓΑ» στην καρδιά

Την Κυριακή στον Αυθεντικό Μαραθώνιο, ανάμεσα στους χιλιάδες δρομείς απ’ όλο τον κόσμο, θα είναι και μερικές δεκάδες που θα τρέχουν με την ΦΛΟΓΑ στην καρδιά!

Αυτοί δηλαδή που τρέχουν με το σήμα του «Συλλόγου Γονιών Παιδιών με καρκίνο η ΦΛΟΓΑ» στο στήθος και στην πλάτη, και τρέχουν για καλό σκοπό!

Τρέχουν για να προβάλουν το έργο και τις δράσεις της ΦΛΟΓΑΣ, τους ξενώνες της με τα πάνω από 50 παιδιά με νεοπλασματική ασθένεια και τους γονείς τους, για τα προγράμματα κατ’ οίκον νοσηλείας, τους γιατρούς της, τα προγράμματα στήριξης των Ογκολογικών Κλινικών των Παιδιατρικών Νοσοκομείων κλπ.

Στο πλαίσιο αυτό λοιπόν, την Παρασκευή το βράδυ η ομάδα των εθελοντών δρομέων, εμπλουτισμένη και με πολλούς νέους χομπίστες-αθλητές, καθώς και μέλη της ΦΛΟΓΑΣ, που τους συμπαραστέκονται από την πρώτη στιγμή, βρέθηκαν όλοι μαζί στο «Σπίτι της Φλόγας» στο Γουδή, για το “PASTA PARTY”!

Συνεχίζοντας έτσι την παράδοση 9 ετών, απόλαυσαν υπέροχα ζυμαρικά φτιαγμένα στον «Ξενώνα της Φλόγας» με μεράκι και νοστιμιά από εθελοντές, για την απαραίτητη …ενέργεια, συνεργασία και αλληλεγγύη!

Άκουσαν την Πρόεδρο της ΦΛΟΓΑΣ κ. Μαρία Τρυφωνιδη να μιλά για το έργο του Συλλόγου, ανανεώνοντας έτσι μέσα από τα λόγια της τους δεσμούς με το έργο της ΦΛΟΓΑΣ. Και άκουσαν επίσης και τον έχοντα την ιδέα της δημιουργίας της Ομάδας εθελοντών Δρομέων της ΦΛΟΓΑΣ Παύλο Διακουμάκο να παρουσιάζει τους δρομείς και το στόχο της συμμετοχής αλλά και τους αγώνες που έχουν πάρει μέρος στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWPOST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!