Δευτέρα, 20 Αυγούστου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [NewPost]: Τόσκας: Η παραίτηση άργησε 11 ημέρες
[NewPost]: Τόσκας: Η παραίτηση άργησε 11 ημέρες

[NewPost]: Τόσκας: Η παραίτηση άργησε 11 ημέρες

«Ο κ. Τόσκας, κατά τη διάρκεια της συνάντησης με τον Πρωθυπουργό και με δεδομένο ότι έχει παρέλθει η κατάσταση έκτακτης ανάγκης, επανήλθε στην παραίτηση που είχε καταθέσει την προηγούμενη εβδομάδα. Ο πρωθυπουργός την έκανε δεκτή».

Με αυτό τον τρόπο το Μέγαρο Μαξίμου ανακοίνωσε, το απόγευμα της Παρασκευής, την αποχώρηση του Νίκου Τόσκα από την θέση του αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη. Υπό το βάρος των 88+ νεκρών στην Ανατολική Αττική, ο κ. Τόσκας αποχώρησε, υλοποιώντας το δεύτερο σκέλος της επιχείρησης «ανάληψη πολιτικής ευθύνης» που κήρυξε ο ίδιος ο Πρωθυπουργός στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, μία εβδομάδα πριν.

Παρέλκει να αναζητήσουμε λογική στο κυβερνητικό επιχείρημα περί «παρέλευσης της κατάστασης έκτακτης ανάγκης», διότι πρακτικώς όσα ήταν να προσφέρει ο κ. Τόσκας, τα προσέφερε (;) μέχρι και το βράδυ της 23ης Ιουλίου όταν το Μάτι μετατράπηκε σε κόλαση. Άντε και την επομένη.

Από εκεί και πέρα, η παρουσία του στο Υπουργείο περισσότερα αφαιρούσε παρά προσέθετε στην κυβέρνηση. Η παραίτησή του θα είχε, ενδεχομένως, μεγαλύτερη αξία και θα λειτουργούσε ως πολιτική κάθαρση εάν την επομένη της τραγωδίας είχε ανακοινώσει την πρόθεσή του να αποχωρήσει και επέμενε σε αυτή. Δεν το έπραξε.

Αντιθέτως, τόσο ο ίδιος όσο και σειρά κυβερνητικών στελεχών αποφάσισαν να βγουν στην… επίθεση, με επικοινωνιακό όχημα την συνευθύνη των ίδιων των νεκρών για το θάνατό τους!.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWPOST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!