Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [NewPost]: «Θολό τοπίο» η συνεδρίαση του ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες
[NewPost]: «Θολό τοπίο» η συνεδρίαση του ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες

[NewPost]: «Θολό τοπίο» η συνεδρίαση του ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες

Μέσα σε βαρύτερο κλίμα σε σχέση με όσα συνέβησαν μετά την πρώτη ματαίωση της διάσκεψης, συνεδριάζει σήμερα το απόγευμα το Συμβούλιο της Επικρατείας , όπως είχε γράψει το newpost.gr, για το θέμα των τηλεοπτικών αδειών .

Η εικόνα έγινε ακόμα πιο θολή μετά την εμφάνιση δημοσιευμάτων που ερμηνεύονται από δικαστικές πηγές ως προσπάθεια εκβιασμού δικαστών κύρους και εντάσσονται από πολλούς σε μεθοδεύσεις και κτυπήματα κάτω από τη ζώνη ενόψει των κρίσιμων διασκέψεων που βρίσκονται σε εκκρεμότητα.

Στο θέμα αυτό μάλιστα παρενέβη χθες και ο Υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος , ο οποίος όπως προκύπτει από δήλωσή του έχει κινήσει πειθαρχικό έλεγχο .

Και συμπληρώνει ότι «σεβόμενος την επιταγή της μυστικότητας των ερευνών και το τεκμήριο της αθωότητας, δε θα αναφερθώ σε λεπτομέρειες. Ωστόσο, καλώ όλους όσοι με δηλώσεις, αποκαλύψεις και λοιπές παρεμβάσεις επιχειρούν να επηρεάσουν το έργο της απονομής της δικαιοσύνης, να αναλογιστούν τις ευθύνες τους».

Επιπλέον η ασθένεια, του συμβούλου επικρατείας Αριστόβουλου Βώρου, ο οποίος νοσηλεύεται με σοβαρό πρόβλημα υγείας θέτει εκ των πραγμάτων θέμα αναπλήρωσής του. Οι αναπληρωτές στην Ολομέλεια είναι συνολικά δύο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWPOST

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!