Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [NewPost]: Θα αλλάξει σελίδα ο ΣΥΡΙΖΑ;
[NewPost]: Θα αλλάξει σελίδα ο ΣΥΡΙΖΑ;

[NewPost]: Θα αλλάξει σελίδα ο ΣΥΡΙΖΑ;

Ένα είναι το βασικό συμπέρασμα του Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ: Πως ο Αλέξης Τσίπρας παραμένει το μοναδικό μεγάλο πολιτικό κεφάλαιο για το κόμμα και πως η μεγάλη πρόκληση για το ΣΥΡΙΖΑ είναι να διευρυνθεί και να ξανασυνδεθεί με την κοινωνία.

Παράλληλα όπως επισημαίνουν κύκλοι εντός του κόμματος του ΣΥΡΙΖΑ , η Κεντρική Επιτροπή που εξελέγη θα ενισχύσει πλήρως το έργο της κυβέρνησης ώστε να βγει η χώρα από την οικονομική ασφυξία, να χαλαρώσει ο βαθμός επιτροπείας, να περάσει η χώρα στη δίκαιη ανάπτυξη όπως διατυπώθηκε και στο συνέδριο.

Από τη ψηφοφορία των σύνεδρων αλλά και την όλη εικόνα του συνεδρίου ο ΣΥΡΙΖΑ μετεξελίσσεται από κόμμα συνιστωσών σε κόμμα μελών. Η λογική των τάσεων με σκληρές γραμμές ξεπερνιούνται και αποτελούν πλέον παρελθόν. Τα πρόσωπα πλέον καθορίζουν σε μεγάλο βαθμό τις επιλογές του κομματικού σώματος με τις ικανότητες , τις δυνατότητες, τις προσωπικές πολιτικές προσεγγίσεις. «Ουσιαστικά περνάμε σε ένα ΣΥΡΙΖΑ με κυβερνητικό πρόσημο και όχι σε ΣΥΡΙΖΑ του 4% των ομαδοποιήσεων, των τάσεων, των μηχανισμών», τονίζουν κορυφαία στελέχη του κόμματος.

Όπως υπογράμμισε ο Αλέξης Τσίπρας ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να ανοίξει τα φτερά του, να διευρυνθεί και να ξανασυστηθεί στην κοινωνία.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWPOST

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!