Δευτέρα, 25 Ιουνίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [NewPost]: Θ. Παπαθεοδώρου στο «Ακραίως»: Η κυβέρνηση βάζει αναχώματα στις επενδύσεις
[NewPost]: Θ. Παπαθεοδώρου στο «Ακραίως»: Η κυβέρνηση βάζει αναχώματα στις επενδύσεις

[NewPost]: Θ. Παπαθεοδώρου στο «Ακραίως»: Η κυβέρνηση βάζει αναχώματα στις επενδύσεις

«Την επόμενη μέρα περιμένει τον λαό περικοπή των συντάξεων και μακρά περίοδο λιτότητας τουλάχιστον έως το 2023» ισχυρίστηκε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ , Θεόδωρος Παπαθεοδώρου στην εκπομπή «Ακραίως» με τον Τάκη Χατζή και κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι σαμποτάρει τις επενδύσεις «Έχουν επιλογή να φτιάχνουν αναχώματα στις επενδύσεις που θα πήγαιναν τη χώρα μπροστά. Με τους φόρους βγήκαν τα λεφτά. Στην κατάσταση που βρίσκεται η οικονομία, τι εμπόδισε αυτή την επένδυση στο Ελληνικό να ξεκινήσει τρία χρόνια τώρα;» διερωτήθηκε.

«Εμείς του λέμε αλήθειες, μέσα από διαρθρωτική παρέμβαση πρέπει να υπάρξει μέσα από την παραγωγή πλούτου και μέσα από τις επενδύσεις ».

«Από το συνέδριο και μετά το ΚΙΝΑΛ βρίσκεται πρώτον σε εκλογική ετοιμότητα να ανταπεξέλθει στις προεκλογικές ανάγκες, αν επιλέξει η κυβέρνηση να πάει στις κάλπες τον φθινόπωρο και δεύτερον σε οργανωτική ανασυγκρότηση των οργανώσεων. Ζητήσαμε εκλογές και αποκαλύφθηκε το σχέδιο της κυβέρνησης, ότι δεν είχε σχέδιο και πάει ανάλογα με τις απαιτήσεις των θεσμών» υποστήριξε ο κ. Παπαθεοδώρου, ενώ για τις διαφορετικές απόψεις που εκφράζουν στελέχη του Κινήματος, σημείωσε: «Ο κ. Θεοδωράκης μίλησε για την ανάγκη πολιτικής αλλαγής στην Ελλάδα και αυτή γίνεται με εκλογές. Καταβάλλεται προσπάθεια οι διαφορετικές απόψεις να εκφράζονται με μια φωνή».

Ο βουλευτής Αχαΐας του ΠΑΣΟΚ ισχυρίστηκε ότι βλέπει κινητικότητα προς το νέο φορέα: «Βλέπουμε μεγάλη κινητικότητα προς το ΚΙΝΑΛ. Ο κόσμος κατάλαβε τι έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ και ότι έχει υπονομεύσει την πολιτική των επόμενων κυβερνήσεων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWPOST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!