Τρίτη, 20 Μαρτίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
15 °C 5 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
16 °C 5 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [NewPost]: Η τέταρτη αξιολόγηση στο ΠΣ του ΣΥΡΙΖΑ: Οι προτεραιότητες μέχρι το τέλος του προγράμματος
[NewPost]: Η τέταρτη αξιολόγηση στο ΠΣ του ΣΥΡΙΖΑ: Οι προτεραιότητες μέχρι το τέλος του προγράμματος

[NewPost]: Η τέταρτη αξιολόγηση στο ΠΣ του ΣΥΡΙΖΑ: Οι προτεραιότητες μέχρι το τέλος του προγράμματος

Η τέταρτη αξιολόγηση και επόμενα βήματα μέχρι τη λήξη του προγράμματος απασχόλησαν, τουλάχιστον επίσημα, το Πολιτικό Συμβούλιο του ΣΥΡΙΖΑ που συνεδρίασε υπό τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, θα ακολουθήσουν και άλλες συνεδριάσεις το επόμενο διάστημα με αντικείμενο τον συνολικό σχεδιασμό για την έξοδο από το μνημόνιο και γενικότερα την επόμενη ημέρα μετά τα μνημόνια.

Οι ίδιες πηγές τονίζουν πως το αναπτυξιακό σχέδιο της κυβέρνησης θα παρουσιαστεί από τον Ευκλείδη Τσακαλώτο στο τέλος Απριλίου με αρχές Μαΐου, ενώ διευκρινίζουν πως αυτό θα αποτελέσει κομμάτι της τέταρτης αξιολόγησης.

Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ επεσήμαναν πως δύο είναι οι φάσεις που θα ακολουθήσουν από δω και πέρα: Η πρώτη αφορά στην ολοκλήρωση της τέταρτης αξιολόγησης (στόχος είναι να έχει κλείσει μέχρι τα τέλη Μαΐου), η δεύτερη αφορά στο αναπτυξιακό σχέδιο, και η τρίτη στο μεταμνημονιακό πλαίσιο εποπτείας.

Οι ίδιες πηγές αναφερόμενες στις προτεραιότητες του ΣΥΡΙΖΑ , ανέφεραν πως αυτές είναι η έξοδος από το μνημόνιο με τους καλύτερους δυνατούς όσους τόσο για τη χώρα, όσο και για τους εργαζόμενους.

Σε επόμενη συνεδρίαση του ΠΣ θα τοποθετηθούν αναλυτικότερα επί του θέματος οι κ.κ. Δραγασάκης και Τσακαλώτος.

Από τον ΣΥΡΙΖΑ θέλουν να καθοριστεί η ιεράρχηση των προαπαιτούμενων για την αξιολόγηση , δηλαδή ποια είναι τα σημαντικότερα πολιτικά ζητήματα και ποια έχουν απλώς τεχνικές δυσκολίες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWPOST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!