Κυριακή, 19 Νοεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
14 °C 2 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
14 °C 2 kmh
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [NewPost]: «Τέλος εποχής» για τις χάρτινες κάρτες στα ΜΜΜ – Από τις 20 Νοεμβρίου οι μπάρες στο μετρό
[NewPost]: «Τέλος εποχής» για τις χάρτινες κάρτες στα ΜΜΜ – Από τις 20 Νοεμβρίου οι μπάρες στο μετρό

[NewPost]: «Τέλος εποχής» για τις χάρτινες κάρτες στα ΜΜΜ – Από τις 20 Νοεμβρίου οι μπάρες στο μετρό

Τέλος εποχής από αύριο Τετάρτη για το χάρτινο εισιτήριο και τις χάρτινες κάρτες μεταφορών με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς , καθώς εξαντλείται η προθεσμία μετάβασης στο ηλεκτρονικό εισιτήριο και στις ηλεκτρονικές κάρτες, με αποτέλεσμα όλα πλέον από την Πέμπτη να είναι ηλεκτρονικά.

Πλέον σταματά η διάθεση χάρτινων εισιτηρίων, τα οποία αντικαθίσταται με ηλεκτρονικό εισιτήριο των 1,4 ευρώ, δηλαδή στην τιμή που διατίθεται το σημερινό χάρτινο ενιαίο εισιτήριο ήδη από τις αρχές Νοεμβρίου.

Αυτό ωστόσο, δεν έχει ακόμα ως αποτέλεσμα να καταργηθούν και τα μηχανήματα παλαιού τύπου, τα οποία λειτουργούν με χάρτινα εισιτήρια , αφού θα βρίσκονται εκεί μέχρι να εξαντληθούν τα αποθέματα που έχουν πάρει αρκετοί πολίτες τους προηγούμενους μήνες.

Ακολούθως, η διέλευση θα γίνεται μόνο μέσω των ηλεκτρονικών μπαρών, οι οποίες ανοιγοκλείνουν με την επίδειξη του ηλεκτρονικού εισιτηρίου.

Πώς επικυρώνεται το εισιτήριο

Εφόσον έχετε φορτίσει το ηλεκτρονικό σας εισιτήριο, είτε αυτό είναι το πολλαπλό εισιτήριο, είτε η ATH.ENA Card, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε επικυρώνοντάς το κατά την πρώτη σας διαδρομή, οποτεδήποτε γίνει αυτή.

Η ισχύς του ηλεκτρονικού εισιτηρίου ξεκινά με την πρώτη επικύρωσή του (και όχι με την φόρτιση) και πρέπει να το επικυρώνετε σε όλα τα συγκοινωνιακά μέσα στα οποία θα επιβιβαστείτε κατά τη διάρκεια της ισχύος του.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWPOST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!