Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [NewPost]: Το τελευταίο tweet της 7χρονης Βάνας από το Χαλέπι (φώτο)
[NewPost]: Το τελευταίο tweet της 7χρονης Βάνας από το Χαλέπι (φώτο)

[NewPost]: Το τελευταίο tweet της 7χρονης Βάνας από το Χαλέπι (φώτο)

Όσο περίεργο και αν είναι, ένα κοριτσάκι μόλις 7 χρονών έχει γίνει η “φωνή” της Συρίας . Πολλοί την χαρακτηρίζουν ως πολεμική ανταποκρίτρια καθώς με τα tweets που αναρτά μας περιγράφει ακριβώς τι γίνεται στο Χαλέπι στην πόλη της, στην γειτονιά της και τελικά στο ίδιο της το σπίτι.

Τις τελευταίες ημέρες μοιράζεται με τη βοήθεια της μητέρας της Fatemah όσα συμβαίνουν στο Χαλέπι για να μεταδώσουν και να κατανοήσουν όλοι τη φρίκη της ζωής από τις συγκρούσεις μεταξύ ανταρτών και δυνάμεων του προέδρου της Συρίας Μπασάρ αλ Άσαντ.

Η μικρή Βάνα λίγα λεπτά μετά κατάρρευση του σπιτιού της από βόμβες του στρατού, ανάρτησε μια φωτογραφία, μέσα στα χαλάσματα. Φαίνεται ξεκάθαρα από το πρόσωπο της ότι είναι φοβισμένη αλλά συγχρόνως και πολύ στεναχωρημένη γι όλα όσα την συναίβεναν, ενώ είναι καλυμμένη από την σκόνη των χαλασμάτων. Την φωτογραφία συνοδεύουν τα εξής λόγια :”Απόψε δεν έχουμε σπίτι. Βομβαρδίστηκε και είμαι στα χαλάσματα. Είδα ανθρώπους να πεθαίνουν και παραλίγο να πεθάνω”.

Ενώ λίγες ώρες νωρίτερα η μητέρα της Fatemah είχε γράψει πως “μπήκε ο στρατός και αυτές μπορεί να είναι οι τελευταίες μας ώρες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWPOST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!