Κυριακή, 22 Οκτωβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
29 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
24 °C 5 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [NewPost]: Στον «αέρα» οι εκλογές στην Κεντροαριστερά – Δεν προλαβαίνει τις ημερομηνίες η Vodafone
[NewPost]: Στον «αέρα» οι εκλογές στην Κεντροαριστερά – Δεν προλαβαίνει τις ημερομηνίες η Vodafone

[NewPost]: Στον «αέρα» οι εκλογές στην Κεντροαριστερά – Δεν προλαβαίνει τις ημερομηνίες η Vodafone

«Βόμβα» στο χρονοδιάγραμμα για τις εκλογές ηγέτη της Κεντροαριστεράς βάζει η απάντηση της Vodafone προς την επιτροπή Αλιβιζάτου αναφορικά με τις κάλπες.

Και αυτό γιατί η εταιρεία διαμηνύει πως μπορεί να αναλάβει εξ ολοκλήρου μονάχα το έργο της ηλεκτρονικής διασύνδεσης των εκλογικών τμημάτων, ενώ απαντά αρνητικά στην πρόταση για ψήφο εξ αποστάσεως. Αξίζει να σημειωθεί πως η «ηλεκτρονική» ψηφοφορία ήταν πρόταση του Σταύρου Θεοδωράκη, την οποία και δέχτηκε η Φώφη Γεννηματά , υπό τον όρο να τεθούν αυστηρές προϋποθέσεις.

Παράλληλα, η εταιρία – η οποία και είχε δείξει ενδιαφέρον να αναλάβει τη διαδικασία- τονίζει στην απάντησή της πως δεν θα προλάβει να έχει έτοιμα τα ηλεκτρονικά συστήματα στις ημερομηνίες που έχουν οριστεί για την εκλογές , δηλαδή στις 5 και 12 Νοεμβρίου. Σε αυτό το πλαίσιο, προτείνει οι κάλπες για την Kεντροαριστερά να στηθούν στις 4 Φεβρουαρίου, ενώ ως αμοιβή ζητεί το ποσό των 900.000 ευρώ, το οποίο είναι αντίστοιχο με αυτό που εισέπραξε από την διαδικασία για εκλογή προέδρου στη Νέα Δημοκρατία .

Την ενημέρωση έκανε, με ανακοίνωσή του, ο πρόεδρος της επιτροπής, Νίκος Αλιβιζάτος , ο οποίος επισημαίνει ότι «αναμένει τις προσφορές των εταιρειών ΟΤΕ και WIND, προς τις οποίες έχει ήδη απευθυνθεί, ζητώντας τους να διευκρινίσουν αν μπορούν να εξασφαλίσουν τα ανωτέρω κατά τις υποδειχθείσες ημερομηνίες, δηλαδή στις 5 και 12 Νοεμβρίου 2017, και με ποιο κόστος».

Η επιστολή Αλιβιζάτου στους υποψήφιους:

Σας αποστέλλω συνημμένως την απαντητική επιστολή της εταιρίας VODAFONE, η οποία μόλις περιήλθε στο γραφείο μου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWPOST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!