Κυριακή, 23 Σεπτεμβρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [NewPost]: Στην εισαγγελία Διαφθοράς η έρευνα για τα πιστοποιητικά αναπηρίας του Φλώρου
[NewPost]: Στην εισαγγελία Διαφθοράς η έρευνα για τα πιστοποιητικά αναπηρίας του Φλώρου

[NewPost]: Στην εισαγγελία Διαφθοράς η έρευνα για τα πιστοποιητικά αναπηρίας του Φλώρου

Νέα τροπή παίρνει εισαγγελική έρευνα για τις συνθήκες αποφυλάκισης του Αρ. Φλώρου, ο οποίος επιστρέφει πλέον στην φυλακή, με παρέμβαση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου κυρίας Ξένης Δημητρίου. Ειδικότερα, η ανώτατη εισαγγελική λειτουργός έδωσε εντολή η έρευνα να διενεργηθεί πλέον από την εισαγγελέα Διαφθοράς κυρία Ελένη Τουλουπάκη προκειμένου να εποπτεύεται από κοντά.

Μέχρι σήμερα, η έρευνα για τις συνθήκες αποφυλάκισης του Αρ. Φλώρου διεξάγονταν στη Χαλκίδα. Αντικείμενό της είχε τυχόν διάπραξη αδικημάτων από τα μέλη των επιτροπών που αποφυλάκισαν τον 39χρονο επιχειρηματία. Πλέον, όμως, η έρευνα αυτή αναβαθμίζεται και θα διεξάγεται από την προϊσταμένη της εισαγγελίας κατά της Διαφθοράς, η οποία θα διερευνήσει την τυχόν διάπραξη αδικημάτων όπως «έκδοση ψευδούς ιατρικού πιστοποιητικού», «ηθική αυτουργία σε έκδοση ψευδούς ιατρικού πιστοποιητικού», «ψευδή αναφορά στην αρχή», «ενεργητική δωροδοκία σε βαθμό κακουργήματος» σε βάρος του Α. Φλώρου και «παθητική δωροδοκία σε βαθμό κακουργήματος» σε βάρος γιατρών.

Εν τω μεταξύ, το πρωί του Σαββάτου οδηγήθηκε στην εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας ο 39χρονος επιχειρηματίας. Η εισαγγελία διέταξε την επιστροφή του Αρ. Φλώρου στις φυλακές Χαλκίδας, εκτελώντας το διατακτικό του νέου βουλεύματος που ανέτρεπε το προηγούμενο για την αποφυλάκιση του επιχειρηματία.

Στον εισαγγελέα εκτέλεσης ποινών οδηγήθηκε ο Αριστείδης Φλώρος το Σάββατο (πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Παντελής Σαίτας)

Η μεταγωγή του στην εισαγγελία παρέπεμπε πάντως σε μεταγωγή.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWPOST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!