Σάββατο, 22 Σεπτεμβρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [NewPost]: Στη φυλακή επιστρέφει ο Αριστείδης Φλώρος – Δεκτή η έφεση κατά του βουλεύματος αποφυλάκισης
[NewPost]: Στη φυλακή επιστρέφει ο Αριστείδης Φλώρος – Δεκτή η έφεση κατά του βουλεύματος αποφυλάκισης

[NewPost]: Στη φυλακή επιστρέφει ο Αριστείδης Φλώρος – Δεκτή η έφεση κατά του βουλεύματος αποφυλάκισης

Στις φυλακές επιστρέφει ο Αριστείδης Φλώρος μετά την απόφαση του Συμβουλίου Εφετών Ευβοίας, το οποίο με διαδικασίες εξπρές συνεδρίασε και με απόφασή του αργά το βράδυ της Παρασκευής έκανε δεκτή την έφεση που άσκησε κατά του βουλεύματος αποφυλάκισης ο προϊστάμενος της εισαγγελίας Εφετών Ευβοίας, Λ. Σοφουλάκης.

Έτσι, μετά την ανατροπή του αρχικού βουλεύματος περί αποφυλάκισης του ο 39χρονος επιχειρηματίας επιστρέφει στη φυλακή, καθώς διατάσσεται η σύλληψή του.

Μάλιστα, σύμφωνα με το lawandorder.gr το διατακτικό του νέου βουλεύματος αμέσως διαβιβάστηκε στη ΓΑΔΑ και η αρχική προσαγωγή του Αρ. Φλώρου μετατράπηκε σε σύλληψη, όπως ανακοινώθηκε και επίσημα από την αστυνομία.

Ωστόσο, είναι αξιοσημείωτες οι γρήγορες διαδικασίες που ακολουθήθηκαν στην περίπτωση του Αριστείδη Φλώρου, ο οποίος φέρεται να είχε αρχικά προσαχθεί στη ΓΑΔΑ λόγω πληροφοριών πως είναι «ύποπτος φυγής».

Να σημειωθεί πως είχε προηγηθεί και πάλι την Παρασκευή η παραγγελία του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Χαρ. Βουρλιώτη προς τον προϊστάμενο της εισαγγελίας Εφετών Ευβοίας Λ. Σοφουλάκης να εξετάσει το ενδεχόμενο να ασκήσει έφεση στο αρχικό βούλευμα αποφυλάκισης του 39χρονου κάτι το οποίο και τελικώς έγινε.

Το Συμβούλιο Εφετών Ευβοίας συνεδρίασε εκτάκτως νύχτα για να αποφασίσει αν θα ανατρέψει το βούλευμα αποφυλάκισης του Αρ. Φλώρου μετά την έφεση που ασκήθηκε.

Ήδη οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι ο αρμόδιος εισαγγελέας έχει προτείνει προς το δικαστικό συμβουλίο να γίνει δεκτή η έφεση και να εξαφανιστεί το βούλευμα που τον αποφυλάκισε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWPOST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!