Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [NewPost]: ΣτΕ: Ώρα μηδέν ή όλα στον αέρα για τις τηλεοπτικές άδειες;
[NewPost]: ΣτΕ: Ώρα μηδέν ή όλα στον αέρα για τις τηλεοπτικές άδειες;

[NewPost]: ΣτΕ: Ώρα μηδέν ή όλα στον αέρα για τις τηλεοπτικές άδειες;

Ο Πρόεδρος του ΣτΕ Νίκος Σακελλαρίου , κατά πληροφορίες, έχει συγκαλέσει για αύριο το απόγευμα την τρίτη κατά σειρά διάσκεψη της Ολομέλειας του ΣτΕ για το θέμα των τηλεοπτικών αδειών, ωστόσο, όπως όλα δείχνουν , το κλίμα που διαμορφώνεται είναι ακόμα βαρύτερο σε σχέση με όσα συνέβησαν μετά την πρώτη ματαίωση της διάσκεψης της Ολομέλειας.

Η εικόνα έγινε ακόμα πιο θολή μετά την εμφάνιση δημοσιευμάτων που ερμηνεύονται από δικαστικές πηγές ως προσπάθεια εκβιασμού δικαστών κύρους και εντάσσονται από πολλούς σε μεθοδεύσεις και κτυπήματα κάτω από τη ζώνη ενόψει των κρίσιμων διασκέψεων που βρίσκονται σε εκκρεμότητα.

Στο θέμα αυτό μάλιστα παρενέβη χθες και ο Υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος , ο οποίος όπως προκύπτει από δήλωσή του έχει κινήσει πειθαρχικό έλεγχο .

«Ως Υπουργός Δικαιοσύνης, έχω ήδη προβεί, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων μου, σε ενέργειες που οδηγούν στη διερεύνηση των ενδεχόμενων παράνομων πράξεων που αφορούν τη δικαιοσύνη», αναφέρει ο κ.Παρασκευόπουλος.

Και συμπληρώνει ότι «σεβόμενος την επιταγή της μυστικότητας των ερευνών και το τεκμήριο της αθωότητας, δε θα αναφερθώ σε λεπτομέρειες. Ωστόσο, καλώ όλους όσοι με δηλώσεις, αποκαλύψεις και λοιπές παρεμβάσεις επιχειρούν να επηρεάσουν το έργο της απονομής της δικαιοσύνης , να αναλογιστούν τις ευθύνες τους».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWPOST

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!