Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [NewPost]: Σταθάκης: Δεν μπορώ να προβλέψω πότε θα κλείσει η αξιολόγηση – «Όχι» σε παράλογες απαιτήσεις
[NewPost]: Σταθάκης: Δεν μπορώ να προβλέψω πότε θα κλείσει η αξιολόγηση – «Όχι» σε παράλογες απαιτήσεις

[NewPost]: Σταθάκης: Δεν μπορώ να προβλέψω πότε θα κλείσει η αξιολόγηση – «Όχι» σε παράλογες απαιτήσεις

«Δεν μπορούμε να δεχτούμε παράλογες απαιτήσεις», τονίζει ο Γιώργος Σταθάκης , προσθέτοντας πως δεν μπορεί να προβλέψει ποτέ θα κλείσει η δεύτερη αξιολόγηση .

Από τη ΛΑΡΚΟ στη Φθιώτιδα που ήταν ο πρώτος σταθμός της περιοδείας του, ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας σημείωσε:

«Έχουμε κλείσει πολύ δύσκολες διαπραγματεύσεις τον τελευταίο ενάμιση χρόνο. Θα κλείσει και αυτή η διαπραγμάτευση».

«Εμείς επιμένουμε ότι η διαπραγμάτευση θα κλείσει με τρόπο που να είναι συμβατός με τα δεδομένα που έχει θέσει η κυβέρνηση για την ανάκαμψη της οικονομίας το 2017 και 2018. Θα κλείσει και με όρους για μετά το 2018 που να είναι συμβατοί με τα πραγματικά δεδομένα. Δεν θα δεχθούμε παράλογες απαιτήσεις», είπε χαρακτηριστικά.

Απαντώντας σε ερωτήσεις για τις δηλώσεις βουλευτών της Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ περί ψήφισης ή μη, μέτρων, σχολίασε:

«Δεν νομίζω ότι θα έχει κάποιο πρόβλημα η κοινοβουλευτική ομάδα. Η κυβέρνηση έχει συγκεκριμένη στρατηγική. Η συμφωνία στο τέλος της ημέρας νομίζω ότι θα είναι συμβατή και με τη διάθεση της κοινοβουλευτικής ομάδας».

Πάντως, ο κ. Σταθάκης απέφυγε να προσδιορίσει χρονικά το κλείσιμο της αξιολόγησης , τονίζοντας: «Δεν μπορώ να κάνω καμία πρόβλεψη».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWPOST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!