Κυριακή, 25 Μαρτίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
10 °C 2 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
9 °C 2 kmh
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [NewPost]: Στα τέλη του μήνα θα υπάρχουν νεότερα για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς
[NewPost]: Στα τέλη του μήνα θα υπάρχουν νεότερα για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς

[NewPost]: Στα τέλη του μήνα θα υπάρχουν νεότερα για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς

Στα τέλη του μήνα θα υπάρξουν νεότερα για την τύχη των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Αδριανούπολη από τις τουρκικές αρχές, παρά τις κυβερνητικές διαβεβαιώσεις για άμεση επιστροφή τους στη χώρα μας.

Όπως μετέδωσε ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ στην Τουρκία Μανώλης Κωστίδης, στις 30 Μαρτίου θα συναντηθούν οι δικηγόροι των στρατιωτικών με τούρκο δικαστή για εξετάσουν την κατάσταση της προφυλάκισής τους.

Στη συνάντηση θα εξεταστούν όλα τα δεδομένα της προφυλάκισής τους, ενώ εκτιμάται ως σημαντικό το γεγονός ότι ορίστηκε μια ημερομηνία συνάντησης.

Υπενθυμίζεται ότι ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Φώτης Κουβέλης είχε συναντηθεί προ ημερών με τους γονείς των δύο στρατιωτικών. «Αν ήταν δικό σας παιδί, κύριε υπουργέ, τι προσπάθειες περισσότερες θα κάνατε;». Αυτό το ερώτημα απηύθυνε στον κ. Κουβέλη η μητέρα του λοχία ΕΠΟΠ Δημήτρη Κούκλατζη, χωρίς όμως να πάρει κάποια απάντηση.

«Αντιλαμβάνομαι ότι πονάτε, όλοι πονάμε, αλλά εσείς περισσότερο. Η διαβεβαίωσή μας προς εσάς είναι πως κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν και να είστε βέβαιοι ότι το κάνουμε επίμονα και συστηματικά» είπε ο κ. Κουβέλης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWPOST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!