Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
23 °C 3 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
22 °C 10 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [NewPost]: Σκληρή πολιτική σύγκρουση για τον κομμουνισμό και το πρωτοσέλιδο της «Αυγής»
[NewPost]: Σκληρή πολιτική σύγκρουση για τον κομμουνισμό και το πρωτοσέλιδο της «Αυγής»

[NewPost]: Σκληρή πολιτική σύγκρουση για τον κομμουνισμό και το πρωτοσέλιδο της «Αυγής»

Σκληρή κόντρα έχει ξεσπάσει ανάμεσα στο ΣΥΡΙΖΑ και τα κόμματα της αντιπολίτευσης εξαιτίας της απόφασης του υπουργού Δικαιοσύνης κ. Σταύρου Κοντονή να συμμετάσχει σε διεθνές συνέδριο της Εσθονικής Προεδρίας με θέμα τα εγκλήματα των κομμουνιστικών καθεστώτων. Συγκεκριμένα ο τίτλος του συνεδρίου είναι «Η κληρονομιά στον 21ο αιώνα των εγκλημάτων που διαπράχθηκαν από τα κομμουνιστικά καθεστώτα». Η αντιπαράθεση συνεχίστηκε και για το πρωτοσέλιδο της «Αυγής»

Σταύρος Κοντονής : Κομμουνισμός και Ναζισμός δεν είναι μέρη της ίδιας εξίσωσης

Στο συνέδριο βέβαια θα παραστούν αντιπροσωπίες από όλα τα υπόλοιπα κράτη- μέλη της Ε.Ε πλην Ελλάδος. Η αιτιολογία του υπουργού είχε να κάνει με την άποψή του πως κάτι τέτοιο είναι σαν να εξισώνεται ο Κομμουνισμός με τον Ναζισμό κάτι το οποίο: «Σίγουρα δεν αντικατοπτρίζει την οπτική της ελληνικής κυβέρνησης και του ελληνικού λαού, η οποία είναι πως ο ναζισμός και ο κομμουνισμός δε θα μπορούσαν ποτέ να υπάρχουν ως τα δύο μέρη της ίδιας εξίσωσης» όπως υπογράμμισε ο κ. Κοντονής.

Άμεση ήταν η αντίδραση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης όπου σε ανακοίνωση τονίζει την απομόνωση στην οποία μας οδηγεί αυτή η απόφαση ανάμεσα στα κράτη- μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWPOST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!